Partners

acronis

Saber-ne més

Acronis és un referent en el desenvolupament de software per a la protecció de dades al núvol a través de les seves solucions de còpia de seguretat, recuperació davant desastres, sincronització i compartició d’arxius de forma segura.

Gràcies al motor Acronis Anydata, la guardonada tecnologia d’imatge de disc, Acronis ofereix protecció de dades senzilla, completa i assequible de tots els arxius, les aplicacions i els sistemes operatius en qualsevol entorn, ja sigui virtual, físic, en el núvol o en mobilitat.

Saber-ne més

Bitdefender és un fabricant de software antivirus que desenvolupa sistemes d’Introspecció basada en un Hipervisor que és la base d’una nova capa de seguretat empresarial pionera que detecta els atacs en temps real mitjançant l’anàlisi de la memòria binària del guest directament a nivell del hipervisor, sense necessitat de comptar amb un agent en les VM.

ctera

Saber-ne més

En un món on les dades de l’usuari flueixen entre els núvols, les oficines i punts finals, l’atenció de CTERA es centra en una estructura privada d’emmagatzematge al núvol com una plataforma de serveis que es gestiona de forma centralitzada la seguretat i la gestió de les dades des de qualsevol lloc i en qualsevol moment.

eset

Saber-ne més

ESET és un fabricant de software antivirus amb contrastada experiència en el sector que ofereix solucions de protecció informàtica per a múltiples plataformes que aporten seguretat al sistemes i una satisfactòria experiència per als usuaris.

fujitsu

Saber-ne més

Fujitsu és la companyia japonesa líder en TI amb una gamma completa de producte, solucions i serveis tecnològics. Des de Canon CBC Vallès, com a Select Partner, portem més de 10 anys instal·lant equips de hardware de Fujitsu com servidors, cabines de discos, ordinadors de sobretaula i portàtils. El percentatge d’incidències és mínim i la resposta del servei tècnic és immediata.

lenvo

Saber-ne més

La companyia LENOVO desenvolupa, fabrica i comercialitza productes i serveis tecnològics d’alta qualitat fiables i segurs per a clients que volen tecnologia més productiva que s’ajusti al ritme cada vegada més exigent de la seva feina. Des de Canon CBC Vallès apostem concretament per productes com els llegendaris ordinadors de sobretaula, portàtils i estacions de treball.

microsoft-partner

Saber-ne més

Microsoft és la companyia més important a nivell mundial en quant a desenvolupament de software per a ordinadors, servidors i dispositius informàtics.

A Canon CBC Vallès som experts en sistemes operatius Windows per a PCs i som Microsoft Certified Professional (MCP) Windows 2012 Server.

netgear

Saber-ne més

NETGEAR és líder mundial en equips d’electrònica de xarxa. Aquest fabricant ofereix un conjunt d’ofertes de solucions rendibles i progressives dissenyades per al teu negoci.

Saber-ne més

QNAP té com a objectiu subministrar solucions completes d’alta tecnologia d’emmagatzematge de dades connectat en xarxa (NAS) i gravació de vídeo en xarxa ( NVR). QNAP integra tecnologies i dissenys per crear productes de qualitat que milloren l’eficiència empresarial com l’intercanvi d’arxius, les aplicacions de virtualització, l’administració de l’emmagatzematge i la videovigilància en entorns comercials.

therefore

Saber-ne més

Therefore és una companyia de Canon que proporciona solucions de gestió de la informació per a empreses de totes les mides i de qualsevol sector. Les nostres solucions ajuden als nostres clients a guanyar en seguretat, fer més accessibles els documents, augmentar la visibilitat dels canvis, i ajudar els usuaris a ser més eficients i productius. Oferim una àmplia gamma d’eines per assolir aquests objectius, que van des d’un mòdul de flux de treball flexible, a la integració amb els sistemes existents, gestió d’expedients, accés mòbil i eines de captura.

uniflow

Saber-ne més

uniFLOW, la primera solució integrada de gestió d’impressió i escaneig de Canon, ara compta amb la capacitat addicional de permetre als usuaris que precisen mobilitat i als convidats imprimir des dels seus dispositius mòbils. Això fa que uniFLOW sigui encara més atractiu per a les empreses que busquen una forma flexible i escalable de gestionar la impressió i l’escaneig de forma eficient, segura i amb la màxima rendibilitat.

logo-nbDynamics

Saber-ne més

El grupo NB es una consultoría tecnológica que ofrece soluciones de negocio tecnológicas y de consultoría para detectar y satisfacer las necesidades de las empresas (pymes y autónomos). nb Dynamics está especializada en la implantación de sistemas de gestión para empresa, como Microsoft Dynamics NAV.

vmware

Saber-ne més

Canon CBC Vallès és un partner certificat de VMWARE, líder reconegut en la virtualització i automatització dels recursos informàtics, xarxes i emmagatzematge des de l’escriptori al centre de dades i el núvol.

Per diversos motius com el rendiment, la flexibilitat, la gestió i la disponibilitat dels diversos sistemes, integrem als nostres clients entorns virtuals. I ho fem de la mà de VMWare.

watchguard

Saber-ne més

Canon CBC Vallès és Silver Partner de WATCHGUARD, un fabricant de solucions de gestió integrada de les amenaces de múltiples funcions a tot el món.

Amb dispositius Firewall (Tallafocs) i serveis de software associat, aportem seguretat al panorama d’amenaces en ràpida evolució, especialment a internet.

Saber-ne més

NAKIVO és una corporació nord-americana fundada el 2012 que desenvolupa una solució de protecció de dades ràpida, fiable i assequible per a entorns VMware, Hyper-V i al núvol.

NAKIVO té una presència global amb més de 2.300 socis de canal a 124 països a tot el món.