Canon imagePRESS V1000

Premsa digital en color, professional i compacta; tecnologia innovadora i robusta per la millor qualitat.

100 ppm

Velocitat d’impressió

11.100 fulls

capacitat màxima de paper

400 g/m²

Gramatge màxim del suport

Impressió a doble cara

fins 1.300 mm

Amplieu la rendibilitat del vostre volum mitjà de producció

Aprofiteu l’oportunitat de satisfer les diverses demandes dels clients amb noves idees. La Canon imagrePRESS V1000 es basa en una plataforma tecnològica fiable que aprofita la innovació i l’automatització per produir una àmplia gamma d’aplicacions en diferents mides, gramatge i tipus de suport; i tot a gran velocitat.

POD-SURF

La tecnologia POD-SURF manté velocitats de fins a 100 ppm, sense importar el gramatge del suport que va de 52 a 400 g/m².

Registre reinventat

El nou sistema de correcció del registre ofereix una alineació de davant cap enrere pionera al mercat.

Qualitat reinventada

Amb la tecnologia de transferència d’imatges d’alta qualitat, Canon ha creat una ruta òptima de cada full amb independència del gruix.

Unitat de refrigeració integrada

El nou sistema de refrigeració integrat de la Canon imagePRESS V1000 refreda el paper fins un 25% després de la fixació.

Uniformitat de color reinventada

El sensor espectrofotomètric integrat permet la calibració a temps real, per obtenir una reproducció de color d’alta qualitat, estable i uniforme.

Compacta

Dissenyada per millorar la funcionalitat de les feines diàries, la imagePRESS V1000 té una mida reduïda, una superfície de treball plana i un panell magnètic per a aconseguir una funcionalitat òptima.