Solucions informàtiques

icon-xarxes

Instal·lacions de xarxes

Entenent  la problemàtica, prioritats i expectatives de la seva empresa, dissenyem una estructura de xarxa fiable, segura i viable, adaptant-nos a la seva realitat.

icon-manteniment

Manteniment informàtic

Aquest servei professional garanteix uns elevats nivells de seguretat, rendiment i optimització del vostre sistema informàtic.

logo auditoria

Consultoria informàtica

El servei de consultoria és un estudi de la infraestructura de la xarxa informàtica, que permet fer una “radiografia” de la situació actual, comprovant minuciosament aspectes relacionats amb la seguretat de la informació.

Últims articles realcionats

windows 2008 y windows 2007 dejarán de actualizarse en enero

El suport de Windows Server 2008 i Windows 7 finalitza al gener de 2020. Quines són les conseqüències per a l’empresa?

Semblava una data llunyana però el 2020 està molt a prop i amb ell arriben dos importants canvis anunciats fa temps per Microsoft: Windows Server 2008 i Windows 7 deixaran de tenir suport oficial. Com afectarà que dos dels sistemes operatius amb major nombre d’instal·lacions deixin… Llegeix més

ransomware qué es y cómo protegerse

Ransomware: què és i com mantenir la teva empresa fora de perill

L’any 2017 va ser WannaCry. I fa pocs dies ha estat Ryuk el ransomware que ha afectat empreses com Everis o la Cadena SER Un dels principals riscos d’Internet als quals s’enfronten les empreses són els ciberatacs. Els virus són cada vegada més sofisticats i nocius. El ransomware s’ha convertit… Llegeix més

Comunicat COVID-19: serveis mínims

Malgrat les mesures adoptades a conseqüència del Coronavirus, continuem donant suport a les empreses que realitzen serveis essencials.

El nostre equip tècnic proporciona assistència remota a les empreses que el necessitin.
L'horari d'atenció telefònica és de 8.00 hrs a 13.30 hrs.

Gràcies. #EmQuedoACasa

Contactar amb nosaltres