Empresa

leaves

Inicis

Sistemes d’Oficina del Vallès, S.A. va ser creada a l’any 1978 a Granollers com a Distribuïdor Oficial de Canon al Vallès Oriental, per dedicar-se a la venda i servei de maquinària d’oficina com fotocopiadores, màquines d’escriure, calculadores…

Poc a poc aquests productes van anar deixant lloc a nous dispositius més sofisticats però van deixar empremta i van posar un dels fonaments sobre el qual s’erigiria l’empresa: la qualitat.

leaves-many

Evolució

Amb el pas del temps, Sistemes d’Oficina del Vallès es va anar consolidant com un dels distribuïdors més importants de la companyia japonesa a Espanya, donant servei a tota la zona del Vallès Oriental, Occidental i posteriorment també a Osona.

Per tal de donar respostes globals a les necessitats, inquietuds i expectatives dels nostres clients, Sistemes d’Oficina del Vallès, va crear un departament dedicat a la Informàtica de Sistemes (xarxes, seguretat de la informació, rendiment, connectivitat,…) i també es va especialitzar i certificar en productes i solucions d’importants fabricants mundials de TI, com ara Fujitsu i Microsoft entre d’altres, amb els qui mantenim sòlides aliances.

leaves

Actualitat

Actualment, Sistemes d’Oficina del Vallès és un Canon Business Center (rang més alt de Distribuïdor adjudicat per Canon) format per una plantilla de 47 treballadors repartits a les seus de l’Ametlla, Sabadell i Vic.

Després de 40 anys, Sistemes continua ajudant a les empreses a crear estalvis significatius de temps i diners amb solucions globals relacionades amb el Document: Gestió Documental, Control d’Impressió, Captura i Distribució del Document, Impressió i automatització de processos; contribuint a fer els seus negocis el més eficients i productius possible.

naixement

1978 Fundació

L’empresa es funda sota el nom de Copiadores del Vallès Oriental i comença la seva activitat al Passeig de la Muntanya de Granollers en un petit local de 75m².

building

1990 Canvi de local

Després de diversos canvis d’ubicació, l’empresa s’instal·la al carrer Francesc Ribas de Granollers, en un local de 1.200 m².

Funda

1995 Adquisició de distribuidor de Sabadell

Amb l’adquisició a Canon Espanya del seu distribuidor de la zona del Vallès Occidental, l’empresa posa un peu en aquesta comarca.

global

2003 Canvi de denominació

L’empresa passa dir-se Sistemes d’Oficina del Vallès, que reflecteix l’enfocament més global que l’empresa havia passat a tenir.

Funda

2006 Adquisició de Copiadores del Vallès Occidental

Sistemes d’Oficina del Vallès adquireix Copiadores del Vallès Occidental, distribuidor independent de Sabadell, passant així a ser l’únic Distribuidor Canon dels dos Vallesos.

building

2008 Instal·lacions noves

Sistemes d’Oficina s’instal·la per primera vegada en unes instal·lacions fetes a mida. Situat al polígon industrial Ametlla Park de l’Ametlla del Vallès, aquest nou espai de 1.200m² proporciona totes les comoditats necessàries incloent-hi un “show room” per fer demostracions tant de hardware com de software.

Funda

2016 Sistemes d’Oficina d’Osona s’afegeix a l’empresa

Amb la fusió amb Sistemes d’Oficina d’Osona amb seu a Vic, Sistemes d’Oficina del Vallès amplia la zona d’influència incloent-hi tota la comarca d’Osona.

Funda

2020 Adquisició de Socesa

Canon Vallès creix i amplia els seus límits d’actuació amb l’adquisició de Socesa, distribuidor Canon del Baix Llobregat amb molts anys de trajectòria.