Impressió gran format

colorado

Canon Océ Colorado
1640

Optimitzi la productivitat, la qualitat, la versatilitat de les aplicacions i els costos de funcionament amb una innovadora impressora de 64 polzades, que compta amb la tecnologia UVgel avançada de Canon i capacitats d’automatització d’última generació. Perfecta per cartelleria i aplicacions d’arts gràfiques.

Canon imagePROGRAF     TZ-30000

L’ imagePROGRAF TZ-30000 permet arribar a nous nivells de productivitat, sent la impressora de gran format de 36″ més ràpida del mercat.

Pro4000S

Canon imagePROGRAF

La impressora imagePROGRAF PRO-4000S està dissenyada per oferir a l’usuari la impressió d’alt volum, la magnífica qualitat i el gran format (de fins a 44 “) que necessita, quan ho necessita i amb total fiabilitat per poder repetir treballs de forma fiable i consistent.

Impressores gràfiques

Impressores amb tecnologia d’injecció de tinta de gran format amb la primera tinta fluorescent pigmentada aquosa del mercat que proporciona un color impactant.

Arizona

Canon Océ Arizona 1280 XT

Una impressora plana extra gran que recull la nostra experiència com a líders del mercat i ofereix una qualitat d’imatge superior.
Basant-se en la seva predecessora líder del mercat, la nova impressora plana de gran format Océ Arizona® 1280 XT ofereix una qualitat d’imatge inigualable juntament amb una excel·lent versatilitat per a aplicacions amb suports tant flexibles com rígids.