Impressió gran format

colorado

Canon Océ Colorado
1640

Optimitzi la productivitat, la qualitat, la versatilitat de les aplicacions i els costos de funcionament amb una innovadora impressora de 64 polzades, que compta amb la tecnologia UVgel avançada de Canon i capacitats d’automatització d’última generació. Perfecta per cartelleria i aplicacions d’arts gràfiques.

Pro4000S

Canon imagePROGRAF

La impressora imagePROGRAF PRO-4000S està dissenyada per oferir a l’usuari la impressió d’alt volum, la magnífica qualitat i el gran format (de fins a 44 “) que necessita, quan ho necessita i amb total fiabilitat per poder repetir treballs de forma fiable i consistent .

Arizona

Canon Océ Arizona 1280 XT

Una impressora plana extra gran que recull la nostra experiència com a líders del mercat i ofereix una qualitat d’imatge superior.
Basant-se en la seva predecessora líder del mercat, la nova impressora plana de gran format Océ Arizona® 1280 XT ofereix una qualitat d’imatge inigualable juntament amb una excel·lent versatilitat per a aplicacions amb suports tant flexibles com rígids.

Comunicat COVID-19: serveis mínims

Davant de les mesures adoptades per l'estat d'alarma i per frenar els contagis del Coronavirus, hem aplicat mesures per poder seguir donant servei als nostres clients. La prioritat és vetllar per la seguretat dels treballadors de Canon Vallès i els nostres clients. A dia d'avui, seguim donant suport en la mesura del possible a les incidències o consultes que anem rebent.

Hem reduït al màxim els desplaçaments i només ho fem en cas d’urgència tot i que seguint les mesures de prevenció. Sempre que es pugui, resolem les incidències de forma remota.

Les reunions comercials són substituïdes per la via telefònica o la videoconferència.

Gràcies. #EmQuedoACasa

Contactar amb nosaltres