Impressores oficina

Completes solucions d’impressió i escaneig empresarial per entorns professionals

Més econòmic, pràctic i efectiu.

Impressores multifunció

Les nostres impressores multifunció estan dissenyades per augmentar la productivitat a l’oficina, agilitzant els processos de còpia, escaneig i impressió.

Impressora làser compacta

Des d’impressores petites de sobretaula fins a impressores d’alta capacitat, siguin quines siguin les seves necessitats tenim una solució per vostè.

MPS, el Servei Integral del vostre sistema d’Impressió

Més econòmic, pràctic i efectiu.

Us ajudem a establir una estratègia d’impressió on els dispositius s’adaptin a les necessitats reals de cada usuari d’una forma més racional. Anul·lem les despeses destinades a l’estoc de consumibles i de la renovació periòdica de l’equipament d’impressió, sense inversió inicial.

El nostre servei gestiona amb total eficàcia el subministrament de consumibles gràcies al sistema d’avisos i comandes remot, que assegura i agilitza aquest procés i en permet augmentar la productivitat dels dispositius d’impressió i també dels usuaris.

Ens avancem per resoldre problemes potencials dels dispositius abans que afectin a l’usuari. Els equips d’impressió avisen remotament d’incidències i manca de consumible reduint al màxim el nostre temps de resposta i augmentant la satisfacció dels usuaris. Al mateix temps, alliberem el vostre servei informàtic intern perquè es pugui centrar plenament en la seva activitat principal.

Control del sistema d’impressió

Amb les eines que ofereix el nostre servei, podeu gestionar els costos derivats del sistema d’impressió creant informes detallats i periòdics de cada usuari, departament o dispositiu i establir criteris de treball més econòmics i sostenibles. La supervisió dels treballs d’impressió genera un ús més responsable per part dels usuaris i, per tant, una reducció de les depeses globals d’impressió.