Impressores oficina

icon-printing

Completes solucions d’impressió i escaneig empresarial per entorns professionals

Més econòmic, pràctic i efectiu.

c5535

Impressores multifunció

Les nostres impressores multifunció estandissenyades per augmentar la productivitat a l’oficina, agilitzant els processos de còpia, escaneig i impressió.

lbp

Impressores làser compactes

Des d’impressores petites de sobretaula fins a impressores d’alta capacitat, siguin quines siguin les seves necessitats tenim una solució per vostè.

arxiu

MPS, el Servei Integral del vostre sistema d’Impressió

Més econòmic, pràctic i efectiu.

Us ajudem a establir una estratègia d’impressió on els dispositius s’adaptin a les necessitats reals de cada usuari d’una forma més racional. Anul·lem les despeses destinades a l’estoc de consumibles i de la renovació periòdica de l’equipament d’impressió, sense inversió inicial.

El nostre servei gestiona amb total eficàcia el subministrament de consumibles gràcies al sistema d’avisos i comandes remot, que assegura i agilitza aquest procés i en permet augmentar la productivitat dels dispositius d’impressió i també dels usuaris.

Ens avancem per resoldre problemes potencials dels dispositius abans que afectin a l’usuari. Els equips d’impressió avisen remotament d’incidències i manca de consumible reduint al màxim el nostre temps de resposta i augmentant la satisfacció dels usuaris. Al mateix temps, alliberem el vostre servei informàtic intern perquè es pugui centrar plenament en la seva activitat principal.

icon-statistics

Control del sistema d’impressió

Amb les eines que ofereix el nostre servei, podeu gestionar els costos derivats del sistema d’impressió creant informes detallats i periòdics de cada usuari, departament o dispositiu i establir criteris de treball més econòmics i sostenibles. La supervisió dels treballs d’impressió genera un ús més responsable per part dels usuaris i, per tant, una reducció de les depeses globals d’impressió.