Casos d’èxit

APLI

APLI és una empresa amb més de 85 anys d’experiència, líder en la fabricació d’etiquetes autoadhesives i altres articles de papereria. La seva estratègia corporativa, recolzada en els pilars de la qualitat, la innovació, el servei i el compromís amb les persones i el medi ambient, l’ha projectat a estar presents en més de 80 països, amb 5 centres productius i 6 filials pròpies.

iscat logo

ISCAT (International School of Catalunya)

La International School of Catalunya (ISCAT) va obrir les seves portes el 2007 amb la missió d’oferir una educació dinàmica i basada en els valors als nens i nenes tant locals com internacionals que volen gaudir d’una ensenyança en anglès. ISCAT ha passat de tenir 13 alumnes el 2007 a tenir-ne més de 230 en l’actualitat i està orgullosa de poder dir que ha estat acceptada per UNICEF amb l’acreditació de Rights Respecting School.

Catalònia Fundació Creactiva

Catalònia Fundació Creactiva inclou dues entitats sense ànim de lucre; la Fundació Privada Pro Persones amb Discapacitat intel·lectual Catalònia i la Fundació Privada Sant Jordi de Catalònia, encaminades a l’atenció de persones amb discapacitat intel·lectual, trastorns mentals i/o risc d’exclusió social. Aquesta atenció es realitza a través de la gestió de centres i serveis. Actualment, compten amb 19 centres, entre residències, llars residències, tallers ocupacionals i centre especial de treball. Compten amb més de 1000 places d’atenció i una plantilla de més de 800 professionals.

climax

CLIMAX

Sota el lema “treballem per la seva seguretat”, Productos Climax és un dels principals fabricants d’equips de protecció individual, els quals dissenya, desenvolupa, produeix i comercialitza. Amb l’idea d’oferir la màxima fiabilitat, Climax ofereix articles amb les més altes prestacions en matèria de seguretat i ergonomia d’ús del mercat.

Climax tenia un parc d’equips d’impressió de diversos fabricants fins que va confiar en el Servei Gestionat d’Impressió de Canon Vallès per unificar marques i models.

Comunicat COVID-19: serveis mínims

Davant de les mesures adoptades per l'estat d'alarma i per frenar els contagis del Coronavirus, hem aplicat mesures per poder seguir donant servei als nostres clients. La prioritat és vetllar per la seguretat dels treballadors de Canon Vallès i els nostres clients. A dia d'avui, seguim donant suport en la mesura del possible a les incidències o consultes que anem rebent.

Hem reduït al màxim els desplaçaments i només ho fem en cas d’urgència tot i que seguint les mesures de prevenció. Sempre que es pugui, resolem les incidències de forma remota.

Les reunions comercials són substituïdes per la via telefònica o la videoconferència.

Gràcies. #EmQuedoACasa

Contactar amb nosaltres