Premses digitals Color

Canon imagePRESS C650

Canon imagePRESS
C650i/C750i/C850i

Es tracta d’una avançada gamma de premses de producció versàtil que ofereix una qualitat excel·lent, unes velocitats impressionants i una àmplia varietat d’aplicacions.

Canon ImagePress C10000VP

Canon imagePRESS
C10000VP/C8000VP

El sistema imagePRESS porta la impressió digital en color a un altre nivell, ja que combina una qualitat, productivitat i versatilitat excepcionals sense perdre velocitat amb gramatges alts.

VarioPrint-i-Series-horizontal-cropped

Océ VarioPrint
i300

Una impressora d’injecció de tinta color altament innovadora i d’alt volum que combina els avantatges productius de la injecció de tinta amb la versatilitat de l’alimentació per fulles i la flexibilitat del digital.

Comunicat COVID-19: serveis mínims

Davant de les mesures adoptades per l'estat d'alarma i per frenar els contagis del Coronavirus, hem aplicat mesures per poder seguir donant servei als nostres clients. La prioritat és vetllar per la seguretat dels treballadors de Canon Vallès i els nostres clients. A dia d'avui, seguim donant suport en la mesura del possible a les incidències o consultes que anem rebent.

Hem reduït al màxim els desplaçaments i només ho fem en cas d’urgència tot i que seguint les mesures de prevenció. Sempre que es pugui, resolem les incidències de forma remota.

Les reunions comercials són substituïdes per la via telefònica o la videoconferència.

Gràcies. #EmQuedoACasa

Contactar amb nosaltres