Premses digitals Color

Canon imagePRESS C650

Canon imagePRESS
C650i/C750i/C850i

Es tracta d’una avançada gamma de premses de producció versàtil que ofereix una qualitat excel·lent, unes velocitats impressionants i una àmplia varietat d’aplicacions.

Canon ImagePress C10000VP

Canon imagePRESS
C10000VP/C8000VP

El sistema imagePRESS porta la impressió digital en color a un altre nivell, ja que combina una qualitat, productivitat i versatilitat excepcionals sense perdre velocitat amb gramatges alts.

VarioPrint-i-Series-horizontal-cropped

Océ VarioPrint
i300

Una impressora d’injecció de tinta color altament innovadora i d’alt volum que combina els avantatges productius de la injecció de tinta amb la versatilitat de l’alimentació per fulles i la flexibilitat del digital.

Canon imagePRESS C10010VP

La imagePRESS C10010VP, que estableix nous estàndards de productivitat, diversitat, d’aplicacions i qualitat, està pensada per entorns d’impressió d’alt volum que volen aconseguir més volum, més qualitat, més aplicacions, més qualitat i més beneficis.

Canon imagePRESS

V1000

La imagePRESS V1000 us dona la possibilitat de satisfer les demandes més exigents i diverses amb noves idees. Aquest dispositiu es basa en una plataforma tecnològica fiable que aprofita la innovació i l’automatització produint una àmplia gamma d’aplicacions de diferents mides, gramatges i suports; i a una gran velocitat.