Impressió professional

arxiu

Impressió professional per arts gràfiques i solucions industrials d’impressió

Col.laborem i assessorem en estratègies per explorar nous mercats

Canon ofereix una àmplia gamma de premses digitals de producció i de programes informàtics per a entorns d’impressió corporativa i impressió comercial. Si treballeu en el segment d’arts gràfiques, d’impressió transaccional, en una editorial o treballeu en un departament d’impressió corporativa, amb els nostres equips d’impressió i solucions adaptades podreu realitzar els treballs de forma ràpida i professional.

Comptem amb un llarga trajectòria i amb equip tècnic dedicat exclusivament a entorns de producció on col·laborem amb treballs de packaging, marketing, impressió sota demanda, dada variable per baix i alt volum, print media…

Adaptem de forma personalitzada les solucions d’impressió i software a la demanda de cada client tenint en compte les necessitats i objectius, també assessorem per obrir la possibilitat a noves línies de negoci dins el canviant món de les arts gràfiques.

Comunicat COVID-19: serveis mínims

Malgrat les mesures adoptades a conseqüència del Coronavirus, continuem donant suport a les empreses que realitzen serveis essencials.

El nostre equip tècnic proporciona assistència remota a les empreses que el necessitin.
L'horari d'atenció telefònica és de 8.00 hrs a 13.30 hrs.

Gràcies. #EmQuedoACasa

Contactar amb nosaltres