Captura de la informació

Per eliminar el paper de l’empresa, el primer pas és capturar la informació i entrar-la al sistema. Siguin documents en paper o digitals i sigui el format que siguin, tenim un ventall d’eines que permeten capturar, arxivar i gestionar la informació.

DRs i impressores multifunció

  • Amb la nostra gamma d’escàners dedicats i d’equips multifunció, pot escanejar el document per treballar-hi digitalment.
  • Siguin documents individuals o lots de documents, escanejar i integrar al sistema és molt ràpid i senzill.

OCR i ICR

  • Solucions que permeten identificar informació clau d’un document, extreure-la i integrar-la amb el vostre sistema.
  • A través de reconeixement automàtic, aquests softwares augmentaran molt la velocitat de tasques administratives.

Codis de barra i QR

  •  Amb els nostres softwares podreu escanejar i llegir codis de barra i codis QR únics, que posteriorment s’utilitzaran per automatitzar alguns dels vostres processos administratius.

Arxivament del document

  • Guardar documents en paper ens fa perdre un espai molt útil i costós. A part, fa que trobar el document sigui més complicat i també pot ser que alguns document s’hagin perdut o fet malbé.
  • Amb les nostres solucions podreu escanejar, indexar i arxivar al sistema directament des de l’equip multifunció o bé des del PC.
Comunicat COVID-19: serveis mínims

Davant de les mesures adoptades per l'estat d'alarma i per frenar els contagis del Coronavirus, hem aplicat mesures per poder seguir donant servei als nostres clients. La prioritat és vetllar per la seguretat dels treballadors de Canon Vallès i els nostres clients. A dia d'avui, seguim donant suport en la mesura del possible a les incidències o consultes que anem rebent.

Hem reduït al màxim els desplaçaments i només ho fem en cas d’urgència tot i que seguint les mesures de prevenció. Sempre que es pugui, resolem les incidències de forma remota.

Les reunions comercials són substituïdes per la via telefònica o la videoconferència.

Gràcies. #EmQuedoACasa

Contactar amb nosaltres