Serveis Informàtics per Empreses

icon-printing

Impressores Oficina

MPS, control d’impressió, impressió de documents confidencials, escaneig avançat, seguretat de documents, impressió mòbil.

arxiu

Impressió Professional

Impressió professional per arts gràfiques i solucions industrials d’impressió. Premses digitals i impressores de gran format.

icon-xarxes

Solucions Informàtiques

Equips, servidors, emmagatzematge, consultoria, instal·lacions de xarxes, manteniment de xarxes, virtualització, còpies de seguretat.

arxiu

Gestió Documental

Centralitzeu tota la informació en una base de dades única que us permetrà accedir al vostres documents al moment.

multimedia

Multimèdia Didàctic

Equipament audiovisual per escoles i per empreses. Monitors interactius, altaveus, projectors, tauletes, videoconferència,…

escanert

Escàners

Gamma d’escàners dedicats Canon.
Escàners de sobretaula i de producció, A4 i A3.

Comunicat COVID-19: serveis mínims

Davant de les mesures adoptades per l'estat d'alarma i per frenar els contagis del Coronavirus, hem aplicat mesures per poder seguir donant servei als nostres clients. La prioritat és vetllar per la seguretat dels treballadors de Canon Vallès i els nostres clients. A dia d'avui, seguim donant suport en la mesura del possible a les incidències o consultes que anem rebent.

Hem reduït al màxim els desplaçaments i només ho fem en cas d’urgència tot i que seguint les mesures de prevenció. Sempre que es pugui, resolem les incidències de forma remota.

Les reunions comercials són substituïdes per la via telefònica o la videoconferència.

Gràcies. #EmQuedoACasa

Contactar amb nosaltres