Accés al document

 La informació és clau per prendre decisions però necessitem disposar-ne immediatament. Tot i això, els estudis indiquen que la gent dedica més de 4 hores a la setmana a buscar documents.

edit-text-document

Recuperar i editar el document

  • Trobar i editar un document pot ser qüestió de segons, i es pot fer des de qualsevol lloc i en qualsevol moment.
  • Es poden fer cerques de text complet o especificant els valors que volem a l’índex, amb la seguretat que trobareu el document i que el trobareu immediatament.
tablet

Mobilitat

  • La mobilitat és cada vegada més important. El lloc de treball ja no és només un punt fix en una oficina.
  • Consulteu, editeu documents i processeu tasques assignades en fluxos de treball des de qualsevol dispositiu fix o mòbil.

Reduiu dràsticament el temps dedicat a buscar un document i feu que les persones dediquin el seu temps a feines productives i de qualitat.

Comunicat COVID-19: serveis mínims

Davant de les mesures adoptades per l'estat d'alarma i per frenar els contagis del Coronavirus, hem aplicat mesures per poder seguir donant servei als nostres clients. La prioritat és vetllar per la seguretat dels treballadors de Canon Vallès i els nostres clients. A dia d'avui, seguim donant suport en la mesura del possible a les incidències o consultes que anem rebent.

Hem reduït al màxim els desplaçaments i només ho fem en cas d’urgència tot i que seguint les mesures de prevenció. Sempre que es pugui, resolem les incidències de forma remota.

Les reunions comercials són substituïdes per la via telefònica o la videoconferència.

Gràcies. #EmQuedoACasa

Contactar amb nosaltres