Software – Solucions Arts Gràfiques

icon-consultoria

PrintShop Mail

Programari d’impressió personalitzada flexible i ràpid per correu directe, fullets i altres tipus de documents promocionals. Aquest programari fàcil d’utilitzar permet personalitzar documents mitjançant la modificació de text, gràfics o dissenys complets, basant-se en la informació continguda a la base de dades.

Aquesta és una solució personalitzada, flexible i ràpida per correu directe, material gràfic i altres tipus de documents promocionals. Aquest programari, fàcil d’utilitzar, permet personalitzar documents mitjançant la modificació de text, gràfics o dissenys complets, basant-se en la informació continguda a la base de dades. Els documents personalitzats milloren significativament el retorn de la inversió de màrqueting en millorar les taxes de resposta i el valor de les comandes.

  • Crear campanyes altament personalitzades canviant text, gràfics i dissenys complets
  • Augmenta les taxes de resposta i el valor de les comandes per aconseguir un major retorn de la inversió de màrqueting (ROMI)
  • Disseny fàcil i ràpid de plantilles per a campanyes i sortida en diferents suports
  • Augment del nombre comandes per millorar la satisfacció dels clients
  • Fàcil d’integrar al procés d’impressió
Monitor

PRISMAsatellite

Un sistema de gestió de cues d’impressió intel·ligent per a entorns ERP, departaments de reprografia i entorns de treball centralitzats, que permet controlar i gestionar amb facilitat tot el procés de producció de documents.

EFI DirectSmile Cross Media Suite

EFI DirectSmile Cross Media és una solució integral per al disseny, la personalització i l’automatització de campanyes de màrqueting multi-suport: impressió, web, correu electrònic, mòbil i xarxes socials.

 

PRISMAdirect

PRISMAdirect és una solució per a la gestió del flux de treball única, escalable i integrada que optimitza el procés de producció al complet, en simplificar la càrrega de treballs, reduir els costos generals i augmentar la productivitat.

 

PRISMAprepare

Una única solució per les seves necessitats de preimpressió. Des de la neteja de les pàgines i la millora dels documents fins a la comprovació i correcció dels colors, passant per la preparació de documents per a col·locar-hi grapes, línies de plec o perforacions, aquesta solució integral fins i tot permet que l’operador prepari documents per a realitzar quadernets i enquadernacions perfectes.