Canon imagePRESS C10010VP

 

La imagePRESS C10010VP, dissenyada sobre tecnologia provada i fiable, inclou una millor automatització i més capacitats de gestió de suports, i a més estableix nous estàndards de productivitat, diversitat d’aplicacions i qualitat. És la solució perfecta per a entorns amb grans volums d’impressió que volen aconseguir molt més.

100

pàgines per minut

400 g/

Gramatge suportat 

2400 x 2400

Resolució d’impressió

24

hores al dia d’impressió ininterrompuda d’alta qualitat i alta velocitat

Banner

de fins a 1.300 mm

Impressió a doble cara automàtica

de banners de fins a 762 mm

Descobriu un nou estàndard de productivitat

Compliu amb els terminis d’entrega més exigents amb una impressió de qualitat tot el dia i cada dia. Mantingueu la màxima qualitat fins i tot amb els suports d’impressió combinats gràcies a la seva unitat dual de fixació.

Qualitat sense concessions

Amb la imagePRESS C10010VP, la qualitat és inqüestionable.  Podreu produir una àmplia gamma de materials d’alta qualitat gràcies a la seva tecnologia R-VCSEL, l’ajust de color Multi DAT i els versàtils patrons de pantalla de 190 punts.

Compliu amb les exigències més variades

Produïu una àmplia gamma d’aplicacions d’alta qualitat amb la capacitat de gestionar gramatges d’entre 60 g/m² i 400 g/m², paper sintètic i banners de fins a 1.300 mm.

Oferiu sempre resultats sense errors

Amb una capacitat d’entrada de paper de fins a 10.000 fulls i velocitats constants de 100 ppm amb independència del pes del suport, podeu confiar en la tecnologia imagePRESS per assegurar-vos el màxim temps d’operativitat.