Impressores refabricades

Les impressores refabricades de la sèrie ES de Canon redueixen en un 80% l’ ús de matèries primes i emissions de CO2.

Suma’t a l’economia circular amb aquests dispositius multifunció totalment nous, amb garantia integral i les mateixes especificacions del producte original.

CANON imageRUNNER ADVANCE C5500 ES

Sèrie imageRUNNER ADVANCE C5500 ES

Maximitza la productivitat i recolza la col·laboració de la plantilla amb dispositius làser en color A3, refabricats i fiables.

 • Velocitat d’impressió: Fins a 60 ppm (A4)
 • Velocitat d’escaneig: 160 ipm (A4)
 • Compatible amb programari opcional uniFLOW Online Express
 • Pantalla tàctil en color 10,1 pulgadas
 • Tecnologia refabricada: Productes desenvolupats mitjançant la reutilització de recursos amb finalitats de sostenibilitat

Sèrie imageRUNNER ADVANCE 4545 ES

Millora la sostenibilitat amb els dispositius A3 en blanc i negre refrabricats que ofereixen una seguretat dels documents millorada per qualsevol espai de treball.

 • Velocitat d’ impressió: fins a 45 ppm (A4)
 • Velocitat d’escaneig: 70 ipm (A4)
 • Compatible amb software opcional uniFLOW Online Express
 • Pantalla tàctil en color 10,1 polzades
 • Tecnologia refabricada: Productes desenvolupats mitjançant la reutilizació de recursos amb finalitats de sostenibilitat
CANON imageRUNNER ADVANCE 6275i EQ80

Sèrie imageRUNNER ADVANCE 6275i EQ80

Millora la sostenibilitat de la teva empresa amb un dispositiu multifunció A3 en blanc i negre, segur i mediambientalment eficient.

 • Velocitat d’impressió: Fins a 75 ppm (A4)
 • Velocitat d’escaneig: 120 ipm (A4)
 • Compatible amb programari opcional uniFLOW Online Express
 • Pantalla tàctil en color 8,4 pulgadas
 • Tecnologia refabricada: Productes desenvolupats mitjançant la reutilització de recursos amb finalitats de sostenibilitat

En què consisteix el procés de refabricació de Canon?

Aquest dispositiu de Canon que està a la teva oficina, en el qual tant tu com els teus companys de treball confieu cada dia per a les vostres necessitats d’impressió i escaneig.

Alguna vegada t’has plantejat com ha arribat fins tu o què passa quan deixes d’utilitzar-ho?

De mitjana, les impressores multifunció per a oficines (MFP) se substitueixen cada tres o cinc anys. Això representa una taxa de substitució bastant alta.

Llavors, què succeeix amb el teu MFP una vegada que ha abandonat el teu lloc de treball?

Hi ha diverses opcions, encara que la refabricació és probablement la més convincent de totes.

A través del programa de refabricació ES, donem als nostres models imageRUNNER ADVANCE de Canon més populars una nova vida i traiem el màxim partit als recursos utilitzats en la seva fabricació inicial. De fet, els dispositius MFP ES reutilitzen fins al 80% d’aquests recursos.

Aquesta és la història de la vida d’un d’aquests models imageRUNNER ADVANCE, des de la seva fabricació original, passant pel seu ús en un entorn d’oficina, fins a la seva transformació en un dispositiu MFP ES a través de la refabricació, entre altres coses.

En què consisteix la refabricació?

«Es tracta de la reconstrucció d’un producte segons les especificacions del producte fabricat originalment, amb una combinació de peces reutilitzades, reparades i noves»

ADPI

Primera fase:

Sostenibilitat com a disseny

El primer pas per a crear un dispositiu MFP imageRUNNER ADVANCE té lloc al l laboratori.

A la nostra seu central al Japó, els nostres enginyers treballen per a crear noves solucions que treguin el màxim partit al rendiment, la facilitat d’ús i la fiabilitat dels dispositius amb menys recursos.

Per exemple, la sèrie imageRUNNER ADVANCE DX C5800 genera un 18% menys de CO₂ durant tot el cicle de vida del producte en comparació amb la seva predecessora. A més, s’ha dissenyat per a fabricar-se amb menys materials, la qual cosa redueix l’impacte mediambiental de la seva fabricació i transport.

Sabies que… ?

Segons l’anàlisi de Canon, més del 60% de la petjada de CO₂ durant la vida útil d’un dispositiu d’impressió es genera a partir del seu ús. Menys del 40% procedeix de l’extracció de matèries primeres, la fabricació de peces i el muntatge del producte.

Segona fase:

PROVEÏMENT SELECTIU
DE LES MATÈRIES PRIMES

La sostenibilitat és un fenomen polifacètic que transcendeix la fase de disseny del maquinari. Per aquesta raó, ens centrem tant en els materials que utilitzem per a fabricar nous dispositius per a oficines.

Hem desenvolupat una estricta política de proveïment destinada a millorar la sostenibilitat de les peces i els materials que s’utilitzen en els nostres dispositius MFP. Demanem a tots els proveïdors de la cadena de subministrament de materials que apliquin sistemes de gestió mediambiental per a controlar les seves activitats empresarials i l’ús de substàncies químiques en els seus productes.

Atès que això s’aplica a totes les empreses de la cadena de subministrament, tant en les fases anteriors com posteriors, els nostres proveïdors han de verificar que els seus proveïdors també compleixen aquests estàndards.

Aquesta política complementa els requisits legals preexistents per a reduir l’ús de substàncies específiques i implementar mesures preventives contra la contaminació del sòl i les aigües subterrànies, que tots els nostres proveïdors han de complir.

Tercera fase:

Fabricació responsable

Un nou dispositiu MFP imageRUNNER ADVANCE es fabrica al Japó i, des del principi, la sostenibilitat està integrada directament en el nostre procés de fabricació.

Comptem amb un sistema de gestió mediambiental amb certificació ISO14001, i formem part de la llista A del Carbon Disclosure Project pel nostre enfocament del canvi climàtic. A més dels nostres estàndards globals d’adquisició ambiental i social, hem desenvolupat nostra
pròpia metodologia d’anàlisi del cicle de vida, per a contribuir a ser el més sostenibles possible.

El nostre objectiu és sobrepassar aquests estàndards. De fet, ens hem compromès a reduir les emissions de CO₂ dels nostres productes durant el seu cicle de vida en almenys un 3% a l’any i les emissions totals al zero net per a 2050. Ja s’estan veient avanços, ja que aquestes emissions es van reduir en un 41,3% entre 2008 i 2020, i està previst que es redueixin en un 50% respecte als nivells de 2008 per a l’any 2030.

Per a obtenir informació addicional sobre com aconseguir zero emissions de CO₂, visita el següent enllaç.

Quarta fase:

Enviament racional

Una vegada que la impressora imageRUNNER ADVANCE s’ha fabricat, s’ha comprovat la seva qualitat i s’ha empaquetat, l’enviem a Europa i, després, als nostres clients.

Sempre estem treballant per a millorar la sostenibilitat de la nostra cadena logística de subministrament.

Per nomenar només algunes millores:

 • Hem treballat amb empreses de fabricació i vendes en diferents regions per a reduir les emissions de CO2 relacionades amb la logística des de la producció fins a la venda, inclosa la reducció de distàncies i l’augment de l’eficiència de la càrrega en enviaments internacionals.
 • Hem reduït la grandària dels productes per a poder carregar més en cada ruta de transport i utilitzar menys combustible per a traslladar-los.
 • Hem introduït més material reciclat i reciclable en els nostres envasos quan ha estat possible, com l’ús de motlles de pasta de cel·lulosa per als productes més petits en lloc d’escuma de poliestirè d’origen orgànic.
 • Hem passat d’uns 40 000 magatzems d’estoc de dispositius a 2300 i introduït un algorisme de comanda intel·ligent, la qual cosa ha suposat un estalvi d’al voltant de 135 000 enviaments individuals de tòner a l’any a Europa.
 • Hem treballat amb els nostres socis de logística per a garantir que s’ajustin a la reducció del 3% anual de les emissions de CO₂ a la qual ens
  hem compromès.

 

Cinquena fase:

Un nou jugador a l'equip

El dispositiu MFP imageRUNNER ADVANCE està preparat per a prestar servei en l’oficina dels nostres clients. S’ha dissenyat perquè el treball amb documents impresos i digitals sigui senzill, ràpid i sense esforç.

QUALITAT I FIABILITAT DIGNES DE RECONEIXEMENT
Els dispositius de Canon són reconeguts pel seu excel·lent rendiment: només la gamma imageRUNNER ADVANCE ha obtingut cinc premis BLI Line of the Year de Keypoint Intelligence en els últims sis anys. Els clients poden confiar en un servei d’alta qualitat, dia rere dia.

FÀCIL D’USAR
Els nostres dispositius MFP estan dissenyats per a un funcionament senzill, amb interfícies d’usuari intuïtives, accés remot a través d’aplicacions d’impressió empresarial i una experiència d’usuari uniforme en tota la flota de dispositius mixtos. A més, la nostra plataforma de firmware unificada admet noves actualitzacions en tota la flota perquè els clients puguin gaudir de les funcions més recents de manera ràpida i senzilla.

FLUXOS DE TREBALL INTEGRATS
Els dispositius MFP imageRUNNER ADVANCE són compatibles amb una gamma de solucions de flux de treball en el núvol que poden proporcionar una integració perfecta amb altres dispositius i permetre als usuaris emmagatzemar, accedir i imprimir documents des de qualsevol lloc.

Molts dels nostres últims dispositius MFP inclouen uniFLOW Online Express de sèrie, que ofereix funcions d’autenticació, comptabilitat i escaneig segures basades en el núvol. A més, els clients poden millorar els dispositius compatibles amb uniFLOW Online, la qual cosa proporciona funcions més sofisticades, com l’elaboració d’informes, la seguretat dels documents i les opcions avançades del flux de treball.

FOMENT D’OPERACIONS MÉS SOSTENIBLES
Els nostres dispositius MFP també inclouen diverses funcions que promouen un millor ús dels recursos:

 • La impressió i còpia a doble cara pot reduir el consum de paper fins a un 50%.
 • Els elements de disseny d’estalvi energètic ajuden a reduir les emissions de CO₂ durant el seu ús. Per exemple, la sèrie imageRUNNER ADVANCE DX C5800 genera un 18% menys de CO₂ durant tot el cicle de vida del producte en comparació amb la seva predecessora. A més, s’ha dissenyat per a fabricar-se amb menys materials, la qual cosa redueix l’impacte mediambiental de la seva fabricació i transport.
 • eMaintenance no sols permet el diagnòstic remot de dispositius, sinó que també possibilita fer la comanda de consumibles de manera automàtica, la qual cosa redueix l’impacte mediambiental resultant de les visites dels enginyers de servei.
 • La tecnologia d’engrapat Eco aglutina els documents impresos sense necessitat d’utilitzar grapes físiques.
 • My Print Anywhere, una funció disponible en uniFLOW Online, garanteix que els documents enviats a la impressora només s’imprimeixin si s’autoritza a fer-ho.
 • L’ajust «Estalvi de tòner» redueix a la meitat la quantitat habitual de tòner utilitzat durant la impressió.

Sisena fase:

El punt de trobada

Els dispositius imageRUNNER ADVANCE s’han dissenyat per a adaptar-se al ràpid ritme de vida de qualsevol oficina atrafegada, amb altes velocitats d’impressió i captura perquè el treball es desenvolupi sense problemes. A més, estan equipats amb funcions de connectivitat i seguretat millorades de sèrie, la qual cosa ajuda al personal a accedir a ells de manera segura des de qualsevol lloc, una cosa especialment útil ara que les persones utilitzen més espais de treball i es desplacen entre ells.

Així i tot, les necessitats canvien i la tecnologia evoluciona ràpidament, cosa que significa que els dispositius MFP se substitueixen després de tres a cinc anys de mitjana.

Aleshores, què succeeix amb un dispositiu quan arriba al final de la seva vida útil? Una d’aquestes quatre coses:

1. REFABRICACIÓ
Hem refabricat els nostres models imageRUNNER ADVANCE A3 en color i blanc i negre més populars. A diferència del recondicionament, en el qual els dispositius es netegen, s’arreglen i es comprova la seva qualitat, els dispositius MFP refabricats es desmunten per complet i es reconstrueixen des del principi. No sols queden com a nous, sinó que ho són i compten amb la garantia de Canon per a demostrar-ho.

2. REACONDICIONAMENT
El dispositiu podria reparar-se i quedar a la disposició d’un altre usuari que no necessiti un dispositiu nou.

3. REVENDA
Podria vendre’s a una xarxa autoritzada d’intermediaris que, al seu torn, ho revendrien, principalment en mercats en desenvolupament.

4. ELIMINACIÓ
El dispositiu MFP es pot rebutjar i les seves peces es poden descompondre i reciclar.
En el que queda de document, ens centrarem en la refabricació.

Setena fase:

Una nova vida

Quan es tracta de dispositius per a oficines, només seleccionem els nostres models imageRUNNER ADVANCE A3 més populars per a la seva refabricació (després d’haver estat utilitzats com a nous durant 3-5 anys).

Tots els models que formen part del programa de refabricació s’envien de manera responsable a les nostres instal·lacions de refabricació en Giessen, Alemanya.

Aquí és on el dispositiu MFP imageRUNNER ADVANCE començarà la seva nova vida com imageRUNNER ADVANCE ES.

Vuitena fase:

Una nova llar

La imageRUNNER ADVANCE ES és ara, en essència, un nou dispositiu multifunció, amb les mateixes funcions que tenia al principi de la seva vida útil, a més d’un firmware actualitzat, una seguretat estàndard i una garantia nova i completa.

Aquest nou model imageRUNNER ADVANCE ES utilitza almenys un 80% de materials refabricats, una cosa crucial per a evitar que es malgastin recursos valuosos, com els metalls preciosos.

Gràcies a això, també té un preu més baix que els dispositius més recents. Això fa que sigui perfecta per a empreses respectuoses amb el medi ambient que busquen una opció que estalviï recursos i a un preu reduït.

Com només triem els nostres dispositius imageRUNNER ADVANCE més venuts per al programa ES i els refabriquem en lloc de recondicionar-los, el nou dispositiu MFP ES està preparat per a adaptar-se a les exigències d’un entorn d’oficina atrafegat durant, almenys, els pròxims tres a cinc anys, i probablement molts més.

imageRUNNER ADVANCE ES:

Foment d'una economia mes circular

En l’economia lineal tradicional, els materials s’extreuen, s’utilitzen per a fabricar un sol producte i es rebutgen al final de la seva vida útil.

No obstant això, aquest model sol tenir un elevat cost, tant econòmic com mediambiental.

L’ONU calcula que cada any es malgasten metalls preciosos per valor d’almenys 10 000 milions de dòlars, i gran part d’ells corren el risc de contaminar rius i oceans.

L’economia circular és model alternatiu d’ús de materials, l’objectiu dels quals consisteix a deslligar gradualment l’activitat econòmica del consum de recursos finits. Els productes i els materials es recuperen i es regeneren al final de la seva vida útil. D’aquesta manera, els recursos es continuen utilitzant durant el major temps possible.

Els nostres dispositius ES contribueixen a l’economia circular en donar una nova vida als materials usats. Això maximitza el valor extret dels materials i contribueix a reduir els residus i la quantitat de CO2 generats en el procés de proveïment de matèries primeres, producció i transport d’un nou dispositiu.