Nova imagePRESS C910, la impressió del futur arriba de la mà de Canon

imagePRESS C910 impresión profesional

Canon presenta la seva sèrie imagePRESS C910, una gamma de premses digitals dissenyades per a entorns de producció en màxima qualitat i per a departaments d’impressió interna. Les seves característiques fan d’aquesta impressora una de les més versàtils i productives del mercat.

La producció d’arts gràfiques és més exigent que mai. Els clients exigeixen qualitat i temps de lliurament ajustats. Amb la Canon C910 és possible imprimir des de catàlegs en format A4 fins a banners de 1300 mm.

Avantatges de la sèrie Canon C910

La innovadora tecnologia Canon permet desenvolupar impressores professionals ràpides, versàtils i flexibles com les de la família imagePRESS C910. El seu disseny compacte sorprèn quan es coneixen les seves característiques tècniques:

● Multitud de suports des de 52 g/m² fins a 350 g/m²
● Longitud de paper fins a 1300 mm, ideal per a cartells publicitaris
● Lineatura de 190 lpi per a resultats sorprenents
● Impressió automàtica a doble cara fins a 762 mm de llarg
● Velocitat d’impressió en alta qualitat fins a 90 ppm
● Alta resolució de 2400 x 2400 ppp
● Impressió de bàners de 330 x 1300 mm
● Controladors PRISMAsync, EFI Fiery o Canon PS/PCL
● Àmplia pantalla tàctil en color amb retroiluminació LED
● Sistema de diagnòstic remot

Mai el flux de treball havia estat tan potent i variat. La nova sèrie imagePRESS C910 permet anticipar-se al futur i oferir als seus clients interns o externs la millor qualitat d’impressió amb un rendiment extraordinari i una fiabilitat sorprenent.

El control àgil i pràctic del color , vibrant i estable, l’optimització de la lluentor per a adaptar-se a tot tipus de suport i les diferents opcions de calibratge garanteixen una perfecta estabilitat del color en feines mitjanes i llargues.

Poques premses digitals d’alt rendiment són tan intuïtives i senzilles d’utilitzar, amb una mínima intervenció de l’operador i el màxim control sobre els resultats. La comoditat per als clients és màxima, ja que poden enviar els seus treballs a través de diferents aplicacions de programari.

Sens dubte, Canon imagePRESS C910 és la solució idònia per a estalviar en costos i temps de producció maximitzant la qualitat en entorns d’impressió amb gran volum de treball.

A Canon Vallès som experts en impressió professional per a arts gràfiques i entorns d’impressió corporativa. Oferim solucions personalitzades i adaptades a les necessitats de cada client. El nostre objectiu és ajudar-te a portar el teu negoci al següent nivell.

Si busques rendibilitat, rapidesa i fiabilitat per a altes demandes d’impressió, consulta per la nova imagePRESS C910. El nostre equip tècnic t’oferirà tot l’assessorament que necessitis. Contacta amb nosaltres per obtenir un pressupost.

Més info: Canon imagePRESS C910

Save