Nova imagePRESS C910, la impressió del futur arriba de la mà de Canon

Canon presenta la seva sèrie imagePRESS C910, una gamma de premses digitals dissenyades per a entorns de producció en màxima qualitat i per a departaments d’impressió interna. Les seves característiques fan d’aquesta impressora una de les més versàtils i productives del mercat.

La producció d’arts gràfiques és més exigent que mai. Els clients exigeixen qualitat i temps de lliurament ajustats. Amb la Canon C910 és possible imprimir des de catàlegs en format A4 fins a banners de 1300 mm.

Avantatges de la sèrie Canon C910

La innovadora tecnologia Canon permet desenvolupar impressores professionals ràpides, versàtils i flexibles com les de la família imagePRESS C910. El seu disseny compacte sorprèn quan es coneixen les seves característiques tècniques:

● Multitud de suports des de 52 g/m² fins a 350 g/m²
● Longitud de paper fins a 1300 mm, ideal per a cartells publicitaris
● Lineatura de 190 lpi per a resultats sorprenents
● Impressió automàtica a doble cara fins a 762 mm de llarg
● Velocitat d’impressió en alta qualitat fins a 90 ppm
● Alta resolució de 2400 x 2400 ppp
● Impressió de bàners de 330 x 1300 mm
● Controladors PRISMAsync, EFI Fiery o Canon PS/PCL
● Àmplia pantalla tàctil en color amb retroiluminació LED
● Sistema de diagnòstic remot

Mai el flux de treball havia estat tan potent i variat. La nova sèrie imagePRESS C910 permet anticipar-se al futur i oferir als seus clients interns o externs la millor qualitat d’impressió amb un rendiment extraordinari i una fiabilitat sorprenent.

El control àgil i pràctic del color , vibrant i estable, l’optimització de la lluentor per a adaptar-se a tot tipus de suport i les diferents opcions de calibratge garanteixen una perfecta estabilitat del color en feines mitjanes i llargues.

Poques premses digitals d’alt rendiment són tan intuïtives i senzilles d’utilitzar, amb una mínima intervenció de l’operador i el màxim control sobre els resultats. La comoditat per als clients és màxima, ja que poden enviar els seus treballs a través de diferents aplicacions de programari.

Sens dubte, Canon imagePRESS C910 és la solució idònia per a estalviar en costos i temps de producció maximitzant la qualitat en entorns d’impressió amb gran volum de treball.

A Canon Vallès som experts en impressió professional per a arts gràfiques i entorns d’impressió corporativa. Oferim solucions personalitzades i adaptades a les necessitats de cada client. El nostre objectiu és ajudar-te a portar el teu negoci al següent nivell.

Si busques rendibilitat, rapidesa i fiabilitat per a altes demandes d’impressió, consulta per la nova imagePRESS C910. El nostre equip tècnic t’oferirà tot l’assessorament que necessitis. Contacta amb nosaltres per obtenir un pressupost.

Més info: Canon imagePRESS C910

Save