COVID: Solucions per al control de temperatura i monitoratge de multituds en empreses i grans espais

La pandèmia provocada per la COVID-19 ha modificat els nostres hàbits i la nostra manera de relacionar-nos. Les empreses, per part seva, estan obligades a adoptar mesures de protecció i control que, en la majoria de casos, van més enllà del simple ús de màscares o pantalles de metacrilat.

La necessitat de les mesures de control enfront del COVID-19

El control d’aforament i el mesurament de la temperatura corporal són dues de les solucions més importants que s’estan prenent en empreses, sigui quina sigui la seva envergadura i tot tipus d’espais espais susceptibles de massificació.

Si bé aquestes mesures no estan exemptes de polèmica perquè, en certa manera, entren en conflicte amb el dret a la privacitat, ara com ara és l’única manera de tenir sota control l’expansió del virus.

Conscients de la necessitat de disposar d’opcions fiables i segures per a mantenir a ratlla la COVID-19, a Canon Vallès hem establert aliances estratègiques per a la distribució de solucions de control de temperatura i monitoratge de multituds, amb la finalitat de protegir a les empreses i treballadors.

Solucions personalitzades per a cada sector d’activitat

No existeix una solució universal per a tots els sectors, ja que cadascun té unes característiques diferents. A Canon Vallès distribuïm dispositius que s’adapten a totes les necessitats, des de les més bàsiques fins a les més complexes.

En línies generals, existeixen cinc grans grups de dispositius que abasten diferents solucions:

  • Termòmetres de mà contactless, tipus telèfon intel·ligent, de gran precisió en la presa de temperatura corporal.
  • Tablets de control biomètric de la mà sense contacte que es comuniquen amb les bases de dades per a obrir portes, verificar torns i regular els accessos.
  • Càmeres termogràfiques sense reconeixement facial, idònies per al control de grans grups de persones en espais com a cinemes, supermercats, biblioteques, escoles o aeroports.
  • Software amb capacitat per a analitzar imatges de múltiples càmeres de videovigilància, perfecte per a monitorar multituds i comptabilitzar persones en espais amplis.
  • Arcs termogràfics per a controlar la temperatura corporal de les persones.

L’ús combinat d’aquestes solucions facilita a les empreses la labor de control sigui com sigui la grandària de la superfície, el límit d’aforament i la restricció d’accés als diferents espais.

Quin sistema de control necessito per a la meva empresa?

El criteri per a triar el sistema més adequat de control es basa en la ràtio d’accessos i el nombre de lectures que s’han de realitzar per període de temps.

Solucions COVID per a locals petits i mitjans

Els comerços petits i mitjans, com ara papereries, farmàcies, clíniques dentals, cafeteries o gimnasos, entre altres, tenen un flux constant de persones però no de manera massiva.

Els termòmetres de mà d’ATHESI són la millor alternativa. El seu sensor és precís i fiable, la qual cosa permet prendre la temperatura sense contacte. Són terminals d’alta durabilitat, rentables i esterilitzables a 80ºC i 100 bars de pressió.

smartphone Athesi control temperatura COVID
Pantalla de 6.3″, FHD+ IPS 1080×2340 px, esterilitzable a 80 graus – 100 bars, sensor tèrmic FLIR òptim per la supervisió de la temperatura del personal de forma remota.

Locals mitjans i grans

Aquest tipus d’establiments, com a hotels, cinemes, cadenes d’alimentació, restaurants o botigues d’electrodomèstics, necessiten solucions eficaces per a una ràtio una mica més elevada d’accessos i lectures.

EOCORTEX és un software d’anàlisi de vídeo que monitora múltiples càmeres de videovigilància i realitza diverses funcions. Controla l’aforament, disposa de mòduls per a detecció de mascareta, rastre, comptatge de visitants, persones en fila, aglomeracions, reposició i recompte de productes en prestatgeries. A més, pot integrar càmera termogràfica.

software de gestión de videovigilancia y monitorización

Solucions COVID per a grans superfícies, edificacions i mitjans de transport

En els llocs amb gran afluència de públic, com a hospitals, oficines, fàbriques, recintes firals, estadis, aeroports o estacions de tren, la ràtio d’accessos i lectures és molt elevada. En aquests casos, es poden combinar diversos mètodes de control que s’ajustin al flux de persones.

QUALICA-RD ofereix diferents solucions de control, des d’arcs exclusivament termogràfics fins a lectors biomètrics i termogràfics amb detecció de màscara, torns metàl·lics tipus trípode i passadissos amb portes i motors magnètics.

 

DAHUA disposa de lector de control d’accessos mitjançant reconeixement facial i termogràfic, amb detecció de màscara inclosa. Si es requereix una solució més simple, aquesta marca ofereix cambres termogràfiques per al control de grups de persones sense reconeixement facial.

L’avantatge de tots aquests sistemes és que són solucions contactless que agiliten els controls d’accés i eviten llargues cues d’espera. Els terminals de mà poden ser utilitzats per diferents empleats, ja que la seva seguretat està garantida en tractar-se de dispositius desinfectables i de gran durabilitat.

Si necessites implantar un sistema de control de temperatura o d’aforament en la teva empresa, contacta amb nosaltres. Els nostres experts t’informaran sobre les solucions més eficaces del mercat i t’orientaran per a triar els dispositius idonis per al teu sector.