Canon imageRUNNER ADVANCE 256i i 356i, solucions àgils i compactes per a l’oficina

canon imagerunner advance 256i:356i

Les sèries imageRUNNER ADVANCE 256i i 356i de Canon destaquen per donar una resposta àgil i eficaç a oficines amb gran càrrega de treball que desitgen millorar la productivitat. La impressió làser color en format A4 mai havia estat tan intuïtiva, segura i versàtil.

Principals avantatges de la sèrie imageRUNNER ADVANCE 256i i 356i

Entres les principals avantatges d’aquests dispositius destaquen les següents:

  • Mida compacta que estalvia espai
  • Gran capacitat d’ emmagatzematge de paper
  • Funcions avançades opcionals
  • Pantalla tàctil amb configuració personalitzada d’usuari
  • Connectivitat wifi
  • Compatibilitat mòbil
  • Protecció en el núvol amb uniFLOW Online Express
  • Seguretat per a documents confidencials

I, per descomptat, amb la qualitat d’impressió que només Canon pot oferir.

canon imagerunner advance 256i:356i

Dos dispositius per a totes les necessitats d’impressió

Les impressores multifunció imageRUNNER ADVANCE 256i i 356i són perfectes per a les empreses en les quals la rapidesa no està renyida amb la qualitat i la fiabilitat dels resultats.

Aquesta gamma ha estat dissenyada per a obtenir el màxim nivell d’eficiència en totes les seves funcions. Ja es tracti d’imprimir, fotocopiar o escanejar, les sèries Canon ImageRUNNER ADVANCE 256i i 356i t’ajuden a optimitzar els costos de producció i els fluxos de treball en tot tipus de negocis.

Imprimeix en color o en blanc i negre fins a 35 pàgines per minut des de qualsevol dispositiu connectat. Escaneja els teus documents a doble cara en una sola passada i converteix-los a Word, Power Point, PDF i altres formats amb un sol gest. I, si ho necessites, incorpora el mòdul d’enviament de fax.

Fes que els teus empleats dediquin el seu temps a tasques realment productives. Amb les funcions addicionals de classificació i engrapat aconseguiràs impressions i còpies d’excel·lent qualitat estalviant valuoses hores de manipulació de documents.

La seva pantalla tàctil a color de gran grandària es visualitza amb comoditat i es maneja de manera intuïtiva, la qual cosa evita confusions i optimitza el temps de treball.

Gràcies al seu sistema de diagnòstic remot i a l’administració automàtica de consumibles no perdràs el temps revisant el dispositiu.

Garanteix la seguretat i confidencialitat

La confidencialitat dels documents ja no serà un problema en l’oficina. La gestió en el núvol amb el nostre sistema uniFLOW Online Express protegeix els documents mitjançant les seves funcions d’autenticació i control d’usuari.

Millora la seguretat i controla els treballs d’impressió en la teva empresa. La connectivitat que ofereixen les sèries Canon ImageRUNNER ADVANCE 256i i 356i et permet gaudir d’una visibilitat completa de les tasques.

La compatibilitat mòbil i la connexió wifi permeten imprimir de manera segura, ja que pots restringir l’accés assignant codis als usuaris. Amb la personalització de funcions evitaràs la difusió d’informació confidencial. La velocitat, la connexió flexible i la gestió en el núvol vénen de sèrie amb en tota la gamma. I si amb això no en tens prou sempre es poden configurar funcions opcionals que et permeten crear una impressora a la mesura de les necessitats productives del teu negoci.

Què més se li pot demanar a una impressora multifunció per a l’oficina?