Canon estableix un nou estàndard en la impressió de producció amb el llançament d’ imagePRESS V1000

canon imagepress v1000

La nova imagePRESS V1000 ofereix a les empreses d’impressió una major flexibilitat per a manejar diversos informes, oferint als clients formats atractius i una capacitat de mitjans molt àmplia.

Canon torna a revolucionar el sector de la impressió professional i comercial amb la nova Canon imagePRESS V1000, una premsa digital que satisfà les expectatives dels entorns més exigents.

Desenvolupada amb la tecnologia més avançada, la impressora de gran format imagePRESS V1000 proporciona qualitat constant amb la màxima fiabilitat, alta capacitat de producció i gran varietat de suports i gramatges.

Aquesta premsa digital de tòner s’anticipa al futur de la impressió digital de gran format, ajudant les empreses a incrementar la seva productivitat i reduir els seus temps de resposta.

canon imagepress v1000 impresión profesional

Principals avantatges de la nova imagePRESS V1000

Les seves prestacions i les seves funcionalitats superen els reptes habituals dels professionals de la impressió comercial i dels departaments interns.

Aquest nou equip d’impressió professional destaca pels seus nombrosos avantatges:

 • Maneja una gran varietat de suports i gramatges (de 52 a 400 g/m²), fins i tot sintètics i amb textures.
 • Resulta idònia per a desplegar tota la creativitat en fullets, postals, cartells i sobres, a més d’imprimir a doble cara banners de 1,3 metres.
 • El seu nivell d’automatització aconsegueix una gran qualitat d’impressió amb una intervenció mínima.
 • La capacitat d’entrada de paper es multiplica amb les opcions de dipòsit de paper multi safata i les safates POD XL i Bypass.
 • La distribució del color és sempre uniforme, sense risc d’enganxar-se fins i tot si s’alternen substrats de diferent gramatge sobre la marxa.
 • La tecnologia de correcció de registre en dos passos garanteix una alineació perfecta en tot moment.
 • El seu nou sistema de refrigeració refreda el paper a l’instant per a minimitzar el risc de deformació o adherència, fins i tot a una velocitat de 100 ppm.
 • La productivitat és màxima perquè els suports, el tòner i els dipòsits es poden substituir mentre la premsa està en funcionament.
 • El sensor de l’espectrofotòmetre integrat permet realitzar el calibratge i l’ajust simplement prement un botó.

Totes aquestes funcionalitats s’han incorporat en la nova imagePRESS V1000 sense deixar de costat dues qüestions essencials, l’eficiència energètica i la sostenibilitat mediambiental:

 • El seu motor d’impressió professional compta amb certificació ENERGY STAR i EPEAT Gold que distingeix als productes electrònics més ecològics.
 • Si es detecta un error de configuració, el treball pot detenir-se abans de començar la impressió, la qual cosa redueix residus, consum d’energia i emissions de CO².

En definitiva, la nova imagePRESS V1000 és la inversió perfecta per als proveïdors d’impressió comercial que busquen un equip compacte, robust, fiable i sostenible que garanteixi la qualitat i la productivitat.