Canon varioPRINT 115/120/130/140

La gamma VarioPRINT ofereix un excepcional rendiment que redefineix la impressió en volums de producció mitjans. La millor del seu segment pel que fa a fiabilitat, qualitat d’imatge i velocitat, aquesta impressora en blanc i negre està dissenyada per centres tècnics d’impressió i també per empreses.

MFP

Impressió, còpia i escàner

SRA3 / 320x488mm

High quality

Qualitat superior d’impressió

Alta resolució de 600 x 2400 ppp

speed

Fins a 143 pàgines per minut

Sense perdre velocitat en alt gramatge

Tecnologia d’alimentació

Alimentació per succió, separació per aire, Paper Logic en totes les safates

controler

Controladors

Adobe PostScript 3, PCL

registre-01-01

Tolerància de registre

Cara/dors: menys de 0,5 mm

touching

Pantalla tàctil en color de 15” (38,1 cm)

reclinada amb retroil.luminació LED

mainten

Sistema de diagnòstic remot

Administració automàtica de consumibles.

Avisos automàtics en cas d’avaria.

Els usuaris tenen total confiança en l’equip gràcies al seu disseny resistent i a la minimització de les parades per manteniment. L’exclusiu procés digital Océ DirectPress de Canon obté una qualitat d’impressió alta i constant amb una increïble velocitat, que arriba fins a 143 imatges per minut. Àmplia varietat d’opcions d’acabat (grapat, enquadernació, tall, perforat i molts més) per oferir als usuaris un control total sobre les possibilitats de producció. #UNLEASHPRINT

Comunicat COVID-19: serveis mínims

Davant de les mesures adoptades per l'estat d'alarma i per frenar els contagis del Coronavirus, hem aplicat mesures per poder seguir donant servei als nostres clients. La prioritat és vetllar per la seguretat dels treballadors de Canon Vallès i els nostres clients. A dia d'avui, seguim donant suport en la mesura del possible a les incidències o consultes que anem rebent.

Hem reduït al màxim els desplaçaments i només ho fem en cas d’urgència tot i que seguint les mesures de prevenció. Sempre que es pugui, resolem les incidències de forma remota.

Les reunions comercials són substituïdes per la via telefònica o la videoconferència.

Gràcies. #EmQuedoACasa

Contactar amb nosaltres