Premses digitals Blanc i Negre

Canon ImageRunner
ADV8500Pro

imageRUNNER ADVANCE 8500 Pro és una premsa digital en blanc i negre d’alta productivitat i fiabilitat, optimitza el procés de producció i s’integra fàcilment en els entorns de producció interna i oficines amb un alt nivell de producció de documents.

Canon varioPRINT
115/120/130/140

La impressora definitiva en blanc i negre per a producció mitjana, amb una fiabilitat inigualable, una qualitat d’imatge excel lent i velocitats d’impressió elevades.

Océ VarioPrint TITAN
6180/6220/6270/6330

Una completa premsa per a grans volums de producció dissenyada per oferir una impressió eficient, fiable i d’alta qualitat.

Comunicat COVID-19: serveis mínims

Davant de les mesures adoptades per l'estat d'alarma i per frenar els contagis del Coronavirus, hem aplicat mesures per poder seguir donant servei als nostres clients. La prioritat és vetllar per la seguretat dels treballadors de Canon Vallès i els nostres clients. A dia d'avui, seguim donant suport en la mesura del possible a les incidències o consultes que anem rebent.

Hem reduït al màxim els desplaçaments i només ho fem en cas d’urgència tot i que seguint les mesures de prevenció. Sempre que es pugui, resolem les incidències de forma remota.

Les reunions comercials són substituïdes per la via telefònica o la videoconferència.

Gràcies. #EmQuedoACasa

Contactar amb nosaltres