Multimèdia didàctic

Equipament audiovisual per escoles i per empreses.

Eines que portaran la vostra comunicació a un altre nivell.

Canon Business Center Ametlla

Educació

  • Solucions multimèdia per escoles,centres de formació professional, escoles de negocis, acadèmies d’idiomes o universitats.
  • Posem eines tecnològiques a l’abast del professorat perquè l’ensenyança doni un pas més i sigui més interactiu.
  • Amb solucions interactives com monitors, monitors interactius, pissarres interactives, projectors, altaveus,… convertim les vostres aules en les aules digitals del present i del futur.
  • Els monitors interactius permeten tenir diversos punts tàctils simultanis i la possibilitat de projectar vídeos, obrir pàgines d’internet i moltes altres funcions amb una gran deficinició d’imatge i sense necessitat de projector.
  • D’aquesta manera, ensenyança i aprenentatge esdevindran més dinàmics, interessants i engrescadors per professor i alumne.

Canon Business Center Sabadell

Empresa

  • Equipem les vostres sales de reunions, sales de formació i despatxos de direcció amb l’última tecnologia multimèdia  per empreses. Monitors, monitors interactius, projectors, sistemes de col·laboració sense fils, equips per reserva de sales…
  • Els monitors interactius us permetran fer presentacions totalment visuals i atractives. Col·laborar i compartir idees serà molt més fàcil i les reunions seran molt més dinàmiques.
  • Les formacions internes i de nous treballadors també guanyaran en qualitat i eficàcia.
  • Les solucions de videoconferència proporcionen màxima qualitat d’imatge i so i us permetran que la comunicació a distància sigui el màxim d’eficaç.
  • Posem les últimes novetats en tecnologia al vostre abast perquè la vostra comunicació interna i amb el món guanyi en qualitat i professionalitat.

 

Us assessorem en el disseny de la solució,

instal·lem l’equipament i formem els usuaris. 

Comunicat COVID-19: serveis mínims

Davant de les mesures adoptades per l'estat d'alarma i per frenar els contagis del Coronavirus, hem aplicat mesures per poder seguir donant servei als nostres clients. La prioritat és vetllar per la seguretat dels treballadors de Canon Vallès i els nostres clients. A dia d'avui, seguim donant suport en la mesura del possible a les incidències o consultes que anem rebent.

Hem reduït al màxim els desplaçaments i només ho fem en cas d’urgència tot i que seguint les mesures de prevenció. Sempre que es pugui, resolem les incidències de forma remota.

Les reunions comercials són substituïdes per la via telefònica o la videoconferència.

Gràcies. #EmQuedoACasa

Contactar amb nosaltres