Reunions d’empresa col·laboratives, digitals i interactives

reunions digitals

La situació actual ha propiciat que molts empleats treballin des de casa. Seguint amb les recomanacions de les diferents administracions i entitats sanitàries, moltes empreses han facilitat als seus empleats i col·laboradors la possibilitat de realitzar teletreball.

La digitalització i la tecnologia ajuden al fet que tots aquests processos siguin molt més senzills, ja que no és necessari gestionar viatges, agendes i seus. Tot el que fa uns pocs anys es feia presencialment, avui dia es fa online. Des de qualsevol lloc, les reunions digitals i interactives són més fàcils i productives.

A poc a poc i després dels primers mesos d’adaptació, les videoconferències i reunions virtuals s’han acabat normalitzant en tot tipus d’empreses i sectors.

Tecnologies que ajuden a les reunions digitals

A l’actualitat disposem de programari específic per a realitzar reunions col·laboratives i interactives en l’empresa amb les quals s’aconsegueix una excel·lent experiència d’usuari.

Les videoconferències s’enriqueixen amb la possibilitat de compartir continguts en temps real, organitzar sessions formatives, seminaris, compartir pantalles, crear grups de treball col·laboratius o treballar en el núvol, entre moltes altres coses.

Els avantatges de les reunions d’empresa digitals i interactives són evidents: es guanya temps, es redueixen costos, s’eviten desplaçaments innecessaris i s’augmenta la productivitat gràcies a la immediatesa. La presa de decisions és molt més àgil i eficaç.

Les solucions col·laboratives i de comunicació unificades no sols són útils per a connectar als empleats entre sí, sinó també per a agilitar les reunions amb col·laboradors externs, com proveïdors, clients i partners.

Solucions per a reunions interactives

Conscients de les necessitats dels nostres clients i sempre a l’avantguarda en el desenvolupament d’eines digitals que millorin els fluxos d’informació, comptem amb solucions adaptades a tots els sectors i a les necessitats de l’empresa:

  • Gestió de la comunicació digital amb el client
  • Gestió de processos empresarials
  • Equipament audiovisual per a empreses
  • Multimèdia didàctic per a escoles i organitzacions
  • Monitors i pissarres interactius, projectors, altaveus
  • Sistemes de col·laboració sense fil
  • Videoconferències amb màxima qualitat d’imatge i so

Canon Vallès proveeix de les eines necessàries per a facilitar a les empreses la seva col·laboració remota amb clients, proveïdors i departaments interns. Amb les nostres solucions i sistemes podràs organitzar videoconferències, reunions d’equip, accions formatives i molt més de manera eficient, segura i senzilla.

Si cerques major productivitat per a la teva empresa, pregunta per les nostres eines col·laboratives, digitals i interactives. A Canon Vallès assessorem els nostres clients per a dissenyar solucions a mida, instal·lem l’equipament i formem als usuaris.

Porta les teves reunions d’empresa a l’entorn digital i millora la competitivitat de la teva organització des del primer dia.