Què és el renting o lloguer d’impressores o equips multifunció?

renting impresoras

El renting d’impressores i equips multifunció permet a les empreses gaudir de major flexibilitat i de millors equips amb un gran estalvi de costos.

El sistema de lloguer d’impressores, cada vegada més estès pels seus nombrosos avantatges, funciona mitjançant pagament per ús. A canvi d’una petita quota mensual, pots disposar d’un equip de grans prestacions i oblidar-te del manteniment, l’assistència tècnica i la reposició de consumibles.

Com funciona el servei de renting d’impressores de Canon Vallès

El nostre servei de renting d’impressores per a empreses està concebut com un sistema de pagament per ús. El lloguer d’impressores o equips multifunció inclou totes les prestacions necessàries perquè puguis oblidar-te del manteniment, revisions i avaries. D’aquesta manera sempre pots utilitzar l’equip sense cap mena de problema.

En primer lloc, realitzem una consultoria per a analitzar les necessitats d’impressió de la teva empresa. Amb aquesta informació, dissenyem el sistema d’impressió que t’ofereixi el màxim rendiment.

El nostre equip s’encarrega de la instal·lació de l’equip i la integració del mateix amb altres solucions ofimàtiques de l’empresa. A més, ofereix formació personalitzada perquè els empleats facin un ús òptim dels dispositius.

Una vegada que el teu equip d’impressió està en funcionament, Canon Vallès s’ocupa del subministrament de consumibles i de la gestió d’incidències tècniques, que es monitoren mitjançant un sistema remot d’avisos.

D’aquesta manera, pots disposar d’impressores d’última generació sense realitzar la inversió inicial que suposa l’adquisició i amb la tranquil·litat de treballar amb una de les marques més sòlides i de confiança del mercat.

Avantatges del nostre servei de lloguer d’impressores

El lloguer d’impressores i equips multifunció és la forma més pràctica de disposar d’un equip d’impressió professional i sempre en perfecte estat. Els principals beneficis del rènting són, sens dubte, l’estalvi de costos, l’optimització del temps i la productivitat.

Els seus avantatges són tants que cada vegada més empreses opten pel rènting d’impressores com la millor solució:

 • Disposes dels millors equips d’última generació
 • No realitzes inversió inicial
 • Les quotes són molt assequibles
 • Només es paga per l’ús dels equips
 • Pots deduir el lloguer i recuperar l’IVA en la teva declaració
 • Els costos d’impressió són molt reduïts
 • Els empleats no perden temps amb la gestió de les impressores
 • Oferim assistència remota sempre que sigui possible
 • Ens encarreguem de reposar automàticament els consumibles
 • El nostre servei tècnic s’ocupa de la supervisió i el manteniment
 • Disposes d’assessorament permanent
 • Substituïm l’equip per un similar en cas d’avaria greu

El servei de rènting d’impressores de Canon Vallès és flexible i s’adapta a les necessitats reals de cada empresa. Si vols gaudir de la millor tecnologia d’impressió sense preocupacions, pregunta pel nostre sistema de lloguer d’impressores i equips multifunció. Contacta amb nosaltres i analitzarem les necessitats de la teva empresa per a dissenyar l’equip d’impressió idoni per al teu negoci.