Presentem la nova gamma Canon imagePress C10010VP

La nova imagePRESS C10010VP, pensada per a proveïdors de serveis d’impressió, ha estat dissenyada amb la tecnologia més avançada i fiable de Canon. Aquest model és la solució idònia per a entorns amb grans volums d’impressió gràcies a la seva automatització millorada i a les seves enormes capacitats de gestió de suports.

Desplega tot el seu potencial i aconsegueix nivells de productivitat que no s’han vist mai. Sorprèn els teus clients lliurant sempre a temps impressions d’altíssima qualitat amb terminis de temps rècord.

Productivitat en la seva màxima expressió

Els proveïdors de serveis d’impressió i els departaments d’impressió de les empreses que busquen ser més productius i oferir materials impresos de qualitat professional trobaran en la sèrie imagePRESS C10010VP la seva millor opció.

Aquest equip pot complir amb els terminis més ajustats gràcies a la seva alta velocitat d’impressió ininterrompuda en els suports més variats. El seu alt rendiment i la seva automatització millorada redueixen la necessitat d’intervenció manual, amb el que s’aconsegueix major eficiència.

Les seves funcions avançades inclouen detecció per ultrasons de doble alimentació de diversos fulls, registre actiu d’anvers a revers i un sensor espectromètric amb el qual es realitza el reajustament de color en cada pàgina.

Diferents suports de diferents gramatges i textures en un mateix treball ja no seran un problema amb la unitat de fixació doble de la nova imagePRESS C10010VP.

Entre les seves opcions, la possibilitat d’incorporar un mòdul d’entrada de bàners permet imprimir a doble cara i de manera automàtica longituds fins a 762 mm. El seu alimentador BDT VX 370 té capacitat per a 5000 fulls grandària bàner, amb el que treballar amb volums màxims ja no serà un problema.

Un valor afegit per als serveis d’impressió

Com a professional de la impressió, aquest nou equip et permet oferir productes i serveis amb valor afegit, com l’ús de papers sintètics per a aplicacions duradores i resistents a l’aigua.

Imprimeix en paper de longituds fins a 1300 mm, gramatges fins a 400 g/m² i textures en relleu per a oferir les millors solucions de màrqueting als teus clients. La versatilitat per a treballar amb suports tan variats i nombroses opcions d’acabat porta la creativitat a un nivell superior.

Gràcies a la seva innovadora tecnologia R-VCSEL, l’ajust de color Multi-DAT i els patrons de pantalla, aconseguiràs la qualitat d’imatge amb la qual somiaves per a imprimir menús, flyers, llibres o pancartes amb precisió, nitidesa i velocitat sense igual.

 

Principals característiques de la nova Canon imagePRESS C10010VP

L’avançada tecnologia de Canon es percep en cadascun dels elements de la nova imagePRESS C10010VP. Aquest equip no et deixarà indiferent si busques flexibilitat, configuració personalitzada i connectivitat.

  • Gramatge fins a 400 g/m²
  • Bàners fins a 1.300 mm de longitud
  • Bàners a doble cara automàtica fins a 762 mm
  • Impressió ininterrompuda d’alta velocitat i gran qualitat 24 hores al dia
  • Impressió en paper amb o sense revestiment, reciclatge o sintètic
  • Resolució d’impressió de 2.400 ppp x 2.400 ppp
  • Display amb resolució de 190 punts i 200 línies
  • Multi D.A.T.
  • Làser R-VCSEL

Amb la imagePRESS sèrie C10010VP, la qualitat i la productivitat són inqüestionables. Contacta amb nosaltres i et mostrarem de tot el que és capaç aquest nou equip professional de Canon.