Microsoft 365 Empresa Estàndard, l’eina col·laborativa pensada per a pimes

office-365-estandar-pymes-digitalizacion

Les eines col·laboratives s’han convertit en un element clau per a digitalitzar la comunicació i millorar la productivitat en un entorn de treball que és cada vegada més híbrid.

Actualment existeixen diverses solucions que faciliten l’organització de videotrucades, els xats grupals, l’emmagatzematge de dades en el núvol i la gestió de projectes col·laboratius. No obstant això, fins ara la majoria d’eines tot en un estaven pensades per a empreses grans, tant per les seves funcionalitats com pel seu cost.

Les pimes, en el seu esforç per avançar en la digitalització sense deixar de costat la rendibilitat, es veien obligades a utilitzar una plataforma diferent per a cada necessitat.

Principals característiques de Microsoft 365 Empresa Estàndard

Microsoft 365 Empresa Estàndard arriba per a satisfer la necessitat de treball col·laboratiu en petites i mitjanes empreses. A més d’integrar funcionalitats pròpies de Microsoft 365, proporciona un gran ventall de possibilitats per a facilitar la comunicació entre els diferents integrants dels equips de treball.

Una de les seves eines principals és Teams, que permet realitzar un nombre il·limitat de reunions per a grups de fins a 30 hores de durada amb un màxim de 300 partcipants. A més, gràcies a Teams, els usuaris de l’empresa tindran al seu abast un servei de xat per a interactuar i compartir arxius i esdeveniments del calendari. D’altra banda tots els usuaris disposaran sempre de fins a 1TB d’espai d’emmagatzematge en el núvol per a guardar i compartir arxius.

Amb diferents plans de subscripció anual, el cost és proporcional al nombre d’usuaris, la qual cosa resulta molt avantatjós des del punt de vista econòmic, incloent a més les actualitzacions de les diferents aplicacions i serveis.

Microsoft 365 Empresa Estándar

Aquestes són les aplicacions i serveis de Microsoft 365 Empresa

 • Reunions grupals il·limitades a les quals es poden sumar fins a 300 participants
 • Enregistrament de les reunions d’equip amb transcripcions de veu a text
 • Registre d’assistents i eines d’informes
 • Gestió de cites amb els clients
 • Emmagatzematge en el núvol amb capacitat d’1 TB per usuari
 • Correu electrònic empresarial
 • Versió web, mòbil i d’escriptori d’aplicacions d’Office amb característiques prèmium

Amb la subscripció al pla Microsoft 365 Empresa Estàndard, les pimes tenen accés a totes les eines i serveis d’Office:

 • Microsoft Teams
 • Microsoft Exchange
 • Microsoft OneDrive
 • Microsoft SharePoint
 • Microsoft Outlook
 • Microsoft Word
 • Microsoft Excel
 • Microsoft PowerPoint
 • Microsoft Publisher
 • Microsoft Access

Amb totes aquestes funcionalitats, no només s’agilitza el treball col·laboratiu i híbrid, sinó que augmenta la productivitat. La compatibilitat entre aplicacions permet crear i compartir documents, presentacions, bases de dades, fulls de càlcul i molt més.

Les invitacions a les reunions funcionen directament al navegador, sense registre ni instal·lació. A més, permet integrar altres calendaris externs amb Outlook. I tot això permet als clients i proveïdors poder assistir a les reunions sense necessitat d’instal·lar cap aplicació.

Reunions pràcticament il·limitades

En el cas de la solució Microsoft Empresa Estàndard les reunions amb Teams tenen un límit de fins a 30 hores i pot haver-hi un màxim de 300 usuaris en una sola sala. A més, inclou eines com a fons virtuals, subtítols en temps real i reaccions en viu, entre altres.

Integració d’agenda i calendari

Les invitacions a les reunions són extremadament àgils. Funcionen directament al navegador, sense necessitat de registre, instal·lació o inici de sessió. Un altre dels seus avantatges és la possibilitat d’integrar fàcilment calendaris amb Outlook o Teams. D’aquesta manera els usuaris estan sempre al corrent de les reunions.

Agilitat en els projectes col·laboratius

L’assignació de tasques permet organitzar projectes col·laboratius amb gran facilitat, assignar tasques als membres de l’equip i rebre comentaris en un sol espai.

El millor de tot és que ni tan sols és necessari que tots els usuaris tinguin un compte de Teams.

Emmagatzematge en el núvol

Un dels avantatges de la digitalització és l’emmagatzematge en el núvol. Aquesta característica facilita el treball col·laboratiu, ja que permet compartir arxius, editar-los i actualitzar-los en temps real, i tot això sense haver d’implementar cap solució de gestió de fitxers compartida.

L’organització disposa de fins a 1TB d’espai d’emmagatzematge a OneDrive on la informació és sempre accessible per als diferents usuaris.

Si vols descobrir com Microsoft 365 Empresa Estàndard pot ajudar-te en el procés de digitalització de la teva pime, contacta amb nosaltres i analitzarem la infraestructura de la teva organització. Els nostres experts certificats per Microsoft t’oferiran assessorament personalitzat.