La transformació digital amb ImageRunner ADVANCE DX és molt més fàcil

transformació digital

La nova gamma imageRUNNER ADVANCE DX porta la transformació digital als entorns laborals per a incrementar la productivitat d’equips presencials i en remot. Una solució que va més enllà del concepte tradicional d’impressió i escanejat.

Aquests nous dispositius de Canon no són unitats aïllades en l’oficina. Gràcies a la connectivitat i l’automatització de tasques, l’empresa pot disposar de la tecnologia adequada per a adaptar-se ràpidament a la transformació digital.

Optimització de fluxos de treball

Els equips de la nova gamma imageRUNNER ADVANCE DX faciliten la digitalització d’arxius i recuperació de documents optimitzant els recursos. Els fluxos de treball són més dinàmics gràcies a l’escanejat a doble cara d’alta velocitat, que capturen la informació de manera precisa i segura.

L’automatització de tasques administratives repetitives, com ara posar noms, guardar documents individuals o per lots o iniciar sessió en altres programes, agilitza el treball i millora la productivitat.

La integració total és el veritable punt fort de la gamma imageRUNNER ADVANCE DX, dissenyada per a donar una resposta eficaç a la demanda del mercat actual: impulsar l’eficiència i protegir la seguretat dels documents.

imageRUNNER ADVANCE DX

Integració en el núvol

La perfecta integració entre el programari i el maquinari de Canon facilita la gestió documental i la impressió en el núvol.

UniFLOW Online Express, la nostra solució d’impressió i escaneig basada en el núvol, està totalment integrada i a punt per a usar. A més, és escalable i es pot ampliar a la mesura de les necessitats de l’empresa. Des de qualsevol lloc és possible accedir a la informació de manera segura i confidencial.

La seva flexibilitat és màxima, fins i tot si uses una plataforma de programari diferent. La gamma imageRUNNER ADVANCE DX és compatible amb nombroses plataformes en el núvol, com PaperCut, Kofax i Concur.

Característiques clau de la gamma imageRUNNER ADVANCE DX

Aquesta solució líder per als entorns de treball d’oficina és un sistema d’escanejat i impressió silenciós i àgil per a treballar a l’oficina o en remot.

Aquestes són algunes de les seves característiques més destacades:

  • Alimentador automàtic de documents (ADF) d’una sola passada
  • Insuperable velocitat de 270 ipm per a mida A4 a doble cara
  • Cristall únic resistent a les taques que només trobaràs a Canon
  • Disseny ergonòmic de l’alimentador de documents
  • uniFLOW Online Express integrat
  • uniFLOW Online mitjançant subscripció per a facilitar la seva implementació

En el segle XXI les empreses ja no depenen només del paper. Per aquesta raó, els nous dispositius de Canon són molt més que simples impressores amb escàner.

Si busques un dispositiu àgil i eficient que t’ajudi en les tasques de digitalització de la teva empresa, la tecnologia de Canon és la solució idònia per a gestionar la informació de la teva organització i agilitzar els fluxos de treball.