Impulsa el treball híbrid amb la nova sèrie imageRUNNER ADVANCE DX C3800 de Canon

Canon imageRUNNER ADVANCE DX C3800

Moltes empreses estan reprenent la seva activitat amb formes de treball híbrides i un enfocament més flexible. En aquest nou entorn cada vegada són més necessàries les solucions que permetin accedir als documents, compartir i imprimir des de qualsevol ubicació.

La nova sèrie imageRUNNER ADVANCE DX C3800 està formada per una completa gamma d’impressores A3 en color perfectes per a empreses de totes les mides.

Característiques de la sèrie imageRUNNER ADVANCE DX C3800

Treball en remot, centres de col·laboració, oficines… Els nous escenaris requereixen noves solucions. La sèrie imageRUNNER ADVANCE DX C3800 ha estat concebuda per a oferir equips multifunció amb els quals les empreses poden impulsar el treball híbrid amb eficiència i seguretat.

Aquesta gamma d’impressores compta amb models per a cada pressupost, grandària d’empresa i configuració de treball. Els nous equips milloren la connectivitat, la productivitat, la sostenibilitat i la seguretat gràcies a les seves prestacions enfocades en la transformació digital.

Les principals característiques de la nova sèrie imageRUNNER ADVANCE DX C3800 són les següents:

  • Ràpida digitalització de documents amb una velocitat de captura de fins a 270 imatges per minut (ipm) amb escàner de doble cara d’una passada.
  • Impressió a gran velocitat, fins a 35 ppm en color per a agilitar els fluxos de treball més exigents.
  • Integració amb programari de tercers i amb el servei de gestió de documents basat en el núvol de Canon (Cloud Workspace Collaboration – Process Automation).
  • Funcions de connectivitat com NFC i BlueTooth que es configuren amb facilitat i rapidesa.
  • Compatibilitat amb el programari de gestió d’impressió uniFLOW i uniFLOW Online Express basat en el núvol, que permet treballar en col·laboració amb altres equips dins i fora de l’empresa.
  • Compliment dels estàndards de seguretat més exigents, com la certificació Common Criteria.
  • Avançades funcions de seguretat, com McAfee Embedded Control, SIEM, TLS 1.3 i impressió amb retenció forçada, per a prevenir ciberatacs.

La seguretat s’estén més enllà de l’àmbit digital amb una capa antibacteriana opcional que protegeix les zones que més s’usen. I, si ho prefereixes, pots utilitzar l’aplicació Canon PRINT Business, dissenyada per a manejar els dispositius a distància.

L’entorn sense contacte i basat en el núvol, amb un sistema d’engrapat ecològic, no sols agilita el treball en remot, sinó que suposa una aposta per la sostenibilitat mediambiental.

A tot l’anterior cal sumar la facilitat d’ús, gràcies a una interfície intuïtiva amb pantalla tàctil, i el manteniment remot, que inclou lliuraments de tòner automàtics i actualitzacions de firmware.

Si desitges augmentar les capacitats de la teva empresa, els nous equips multifunció de la sèrie imageRUNNER ADVANCE DX C3800 de Canon t’aportaran productivitat, fiabilitat i seguretat gràcies al seu avançat sistema d’impressió en color que s’adapta a diferents formats de paper.

Avança en la transformació digital del teu negoci amb els nous equips multifunció de Canon: una experiència de treball híbrida eficient i segura.