Com poden els proveïdors d’impressió aportar valor en l’era de la digitalització?

4 estrategias clave para que los proveedores de MPS aprovechen la era de la digitalización

La transformació digital de les empreses va començar fa anys, però si va haver-hi un punt d’inflexió que va accelerar aquest procés, va ser la crisi generada pel COVID-19. Fins i tot les empreses més tradicionals van entendre la importància de començar a substituir alguns processos manuals i en paper per processos digitals i automatitzats.

 

La percepció de valor dels Serveis Gestionat d’Impressió MPS va en augment

La digitalització ha demostrat ser un element clau per a millorar l’eficiència i, sobretot, per a incrementar la resiliència en un món cada vegada més disruptiu. Els proveïdors de Serveis Gestionats d’Impressió MPS – de anglès Managed Print Services – proporcionen valuoses eines per a recopilar i analitzar dades empresarials, la qual cosa suposa un gran avantatge competitiu.

Quocirca, empresa de recerca i coneixement del mercat global, ha elaborat l’informe “MPS i Digitalització” (MPS and Digitisation Report), que revela com està augmentant el protagonisme dels proveïdors de Serveis Gestionats d’Impressió MPS.

Algunes dades extretes de l’informe són les següents:

● El 61% dels responsables de TI ha incrementat els seus esforços per a digitalitzar processos basats en paper. Als Estats Units, aquest percentatge s’eleva al 74%.
● Més del 69% de les organitzacions que utilitzen MPS estan accelerant els seus plans de digitalització.
● Dos de cada tres encarregats de la presa de decisions en TI consideren extremadament important que el seu proveïdor d’impressió pugui oferir automatització de processos empresarials.

Les principals motivacions darrere d’aquesta tendència són la cerca de l’eficiència, del control de costos i de la sostenibilitat. Cada vegada més empreses s’impliquen en el compliment dels criteris ESG (ambientals, socials i de govern corporatiu).

4 accions clau per als proveïdors de MPS

Els proveïdors de MPS tenen davant una oportunitat única per a ajudar a les empreses en aquesta transformació. Per a aprofitar al màxim aquesta conjuntura, han de posar en marxa les següents estratègies clau:

1. Oferir solucions de digitalització integral

Els proveïdors de MPS han d’oferir solucions integrals que abastin des de la digitalització de documents fins a la gestió de fluxos de treball automatitzats. D’aquesta manera, les empreses poden avançar amb eficàcia en la digitalització.

2. Enfocar-se en l’eficiència i la sostenibilitat

L’eficiència, l’estalvi de costos i la sostenibilitat són factors clau en la presa de decisions de les empreses. Els proveïdors de MPS han de treballar per a reduir costos operatius i ajudar les empreses a complir amb els criteris ESG.

3. Facilitar l’automatització de processos empresarials

L’automatització de processos empresarials és essencial en l’era digital. Els proveïdors de MPS han de desenvolupar solucions que permetin optimitzar la productivitat, eliminant tasques repetitives que aporten poc valor a les organitzacions.

4. Mantenir-se a l’avantguarda de la tecnologia

La tecnologia evoluciona ràpidament i els proveïdors de MPS no poden quedar-se ressagats. És fonamental que incorporin els últims avanços, com la intel·ligència artificial i l’aprenentatge automàtic, per a oferir solucions d’avantguarda que satisfacin les demandes d’un entorn en constant canvi.

A Canon Vallès, com a proveïdors de MPS juguem una part important en la transformació digital de les empreses. A través de la millor tecnologia disponible al mercat, l’experiència i la formació continuada, volem acompanyar-vos en el vostre camí cap a la digitalització del vostre negoci perquè sigui el més eficient possible.