Estalvia temps i diners amb la gestió automàtica de factures de Canon

processament automàtic de factures

T’has parat a pensar quantes hores perds buscant factures i demanant duplicats? La solució de Canon per al processament automàtic de factures t’ajuda a optimitzar el temps evitant tasques repetitives.

Un dels reptes més importants als quals s’enfronten les empreses és la millora dels processos relacionats amb la gestió documental. Aquests punts de conflicte es poden millorar gràcies a la solució de Canon per a l’automatització del processament de factures i comptes a pagar.

Reptes de gestió documental en l’empresa actual

L’excessiva càrrega de documentació en paper que suporten les empreses té com a conseqüència la pèrdua de temps i el col·lapse dels departaments. Un dels més perjudicats és el departament financer, on el control, la transparència i la traçabilitat són essencials.

En l’actualitat, dos de cada cinc departaments financers de mitjanes i grans empreses no tenen automatitzats els seus fluxos de treball. En les empreses de menor grandària, la situació és encara pitjor, especialment si tenim en compte que en elles una gestió precisa del cash flow és crítica.

“Gràcies a la solució ràpida i sense errors de Canon, hem aconseguit simplificar el processament de factures.”
Ján Lipták

Director de finances de DB Schenker Czech Republic

 

Moltes organitzacions viuen encara dominades per l’esclavitud i els riscos del paper i la introducció manual de dades. Aquesta situació provoca que professionals altament qualificats perdin el seu temps en tasques repetitives que no requereixen tanta especialització.

Cada vegada és major el nombre de directius que es planteja la necessitat de trobar solucions eficaces i integradores que els permetin minimitzar costos i optimitzar els seus recursos.

Avantatges de la gestió automàtica de factures de Canon

Canon lidera el sector de la gestió documental des de fa més de 40 anys. Aquesta experiència en el sector li permet desenvolupar solucions òptimes per a facilitar fluxos de treball eficients amb els quals ajudar a les empreses.

El control de processos crítics de negoci és essencial per a créixer i generar rendibilitat. El sistema de gestió automàtica de factures de Canon ofereix beneficis des del primer moment.

Els clients de Canon que ja han implementat aquest sistema observen com es millora la gestió del cash flow, s’incrementa la productivitat, es redueixen els errors i s’estalvien costos.

Les oportunitats de millora són nombroses:

● Control i visibilitat del cash flow
● Accés immediat a la informació de pagaments
● Millora de l’eficiència i del clima laboral
● Estalvi de temps en introducció de dades
● Reducció d’errors deguts al processament manual
● Disminució del nombre de tasques repetitives i poc motivadores
● Facilitat per a detectar colls d’ampolla en el procés de compra a pagament
● Major transparència gràcies a la completa traçabilitat dels documents
● Reducció dràstica de documents perduts
● Millora de la imatge d’empresa de cara als proveïdors

Tot això és possible gràcies a les solucions simples i especialitzades de Canon per al procés d’automatització de factures.

Combinant tecnologia i experiència en processos de negoci, Canon t’ajuda a millorar l’eficàcia i la rendibilitat de la teva empresa gràcies a una solució completament integrada i automatitzada.

Si vols conèixer els detalls del nostre sistema de gestió automàtica de factures, contacta amb nosaltres i descobreix tot el que Canon pot fer per la teva empresa.