iscat logo

Empresa

ISCAT -The International School of Catalunya-

Sector

Escola internacional

Fundada

2007

Pàgina web

www.iscat.es

Cas èxit ISCAT

iscat

L’empresa:

La International School of Catalunya (ISCAT) va obrir les seves portes el 2007 amb la missió d’oferir una educació dinàmica i basada en els valors als nens i nenes tant locals com internacionals que volen gaudir d’una ensenyança en anglès. ISCAT ha passat de tenir 13 alumnes el 2007 a tenir-ne més de 230 en l’actualitat i està orgullosa de poder dir que ha estat acceptada per UNICEF amb l’acreditació de Rights Respecting School.

Àrees d’acció:

  • Assessorament  i serveis informàtics.
  • Equipaments  audiovisuals per aules.
  • Servei global d’escaneig i impressió de documents.

 

Solucions aplicades:

“A l’ISCAT, com a qualsevol altra escola, va arribar el moment de fer un salt tecnològic, afegint les últimes tecnologies didàctiques per millorar l’experiència dels alumnes a l’aula. Gràcies a la seva experiència amb altres centres, Canon Vallès no tan sols ens va aportar tots els dispositius necessaris, sinó que ens van acompanyar durant el procés de transformació assessorant-nos a cada moment sobre com escollir entre les múltiples solucions disponibles”.

ISCAT va optar per equipar  les seves aules amb ordinadors i pissarres digitals, que amb les seves múltiples funcions ,fan que l’ensenyança sigui molt més interactiva.
Canon Vallès ens va donar en tot moment suport informàtic  i el centre es va dotar de cobertura WiFi  amb seguretat, garantint la disponibilitat d’internet des de qualsevol punt de l’escola.

“Un altre departament que qualsevol centre educatiu utilitza a diari és el la digitalització i impressió de documents. Degut al volum de còpies que es fan al nostre centre a diari, necessitàvem comptar amb els dispositius més avançats i fiables per tal de no penalitzar en temps als nostres professors a l’hora de preparar les classes. En aquest sentit, Canon Vallès altre cop ens va ajudar proposant-nos una solució a mida per les nostres necessitats, amb les màquines més innovadores i els sistemes de controls que ens van permetre monitoritzar i economitzar la producció de còpies”.

D’acord amb els requeriments i necessitats específiques d’ISCAT, Canon Vallès va optar per dispositius d’impressió Canon d’última generació combinat amb el Software de Gestió d’Impressió Uniflow. Aquest software permet a ISCAT saber en tot moment l’ús i la despesa que cada departament i curs estan fent amb els dispositius.

iscat

Wifi

Equips última generació Canon

Control de costos

Equipament audiovisual interactiu