Logo Audens Food

Empresa

Audens Food

Sector

Alimentació

Fundada

1975

Pàgina web

www.audensfood.com

Cas èxit AUDENS FOOD

L’empresa:

AUDENS FOOD S.A., anteriorment denominada Prielá S.A., pertany íntegrament al holding empresarial AUDENS SOLUTIONS S.L. Com a grup alimentari, AUDENS SOLUTIONS S.L. centra la seva activitat en la fabricació i comercialització de plats preparats congelats per als canals de “horeca”, “food service” i “alimentació moderna”. AUDENS FOOD S.A. canalitza la comercialització de tots els fabricats del grup que industrialment compta amb plantes a Granollers, Sant Fruitós, Balsareny i Parets de Vallès a la Província de Barcelona i Roales del Pan, a la província de Zamora. La seva Missió és la de proporcionar als seus clients solucions en alimentació més sanes i equilibrades, d’acord amb les tendències de mercat i aportant una alta dosi de la cuina “xup xup” de sempre.

Situació inicial:

Audens Food té una quantitat gran de dispositius d’impressió i multifuncionals en les diferents plantes del grup empresarial que generen diverses dificultats de control operatiu i gestió dels consumibles.

Reptes:

  • Autogestió integral del sistema d’impressió
  • Desvinculació de la responsabilitat de la reposició de consumibles
  • Alliberament de les tasques de servei del personal informàtic
  • Homogeneïtzació de tot el sistema d’impressió amb una sola marca i empresa

Solucions aplicades:

Canon Vallès col·labora amb Audens Food a través dels serveis gestionats d’impressió amb un ferm compromís per gestionar tot el servei tècnic i reposició de consumibles per a tots els dispositius instal·lats a les seus de Catalunya, Espanya i Portugal, alliberant el personal del departament de TI de les tasques del sistema d’impressió integral.

Gràcies al sistema autònom de comunicació entre els equips d’impressió i el nostre servei tècnic, hem assolit el repte de la desvinculació del seu personal intern. Canon Vallès treballa com a Partner del grup aportant coneixement i experiència i proposant millores tècniques sempre alineades a la simplificació de tots els processos per garantir un adequat rendiment i màxim temps d’activitat productiva de tots el punts d’impressió. amb els serveis gestionats d’impressió s’ha aplicat un sistema de contracte de quota única amb el qual s’ha aconseguit reduir la despesa general del sistema d’impressió de forma important i s’ha guanyat control sobre els costos, podent atribuir-los a cada dispositiu, departament i usuari.

Hem guanyat en molts aspectes gràcies a la nova gestió del sistema. Els costos d’impressió s’han reduït considerablement alhora que ha augmentat la disponibilitat dels equips”, destaca el cap de T.I.

Planta Audens Food a Granollers

Reducció temps dedicat a la gestió de la flota d’impressores

Equips última generació Canon

Control de costos

Gestió remota consumibles

Reducció costos manteniment

Valoració del responsable TIC

“Hem guanyat en molts aspectes gràcies a la nova gestió del sistema. Els costos d’impressió s’han reduït considerablement alhora que ha augmentat la disponibilitat dels equips”.