Optimitza el teu flux de treball amb Cànon uniFLOW

canon uniflow

Si ets un professional que busca millorar l’eficiència i productivitat en el teu entorn de treball, no busquis més. Cànon uniFLOW és la solució de programari de Cànon que pot revolucionar el teu flux de treball.

Descobreix tots els seus avantatges, des de la seva instal·lació fins al seu ús quotidià.

Què és Cànon UniFLOW?

Cànon UniFLOW és un programari de gestió d’impressió amb el qual les empreses poden tenir el control total sobre els fluxos de treball d’impressió i escanejat. Les seves funcionalitats permeten imprimir des de PC i des de dispositius mòbils de manera controlada i segura.

canon uniflow

En tractar-se d’una plataforma centralitzada, redueix els costos de manteniment, millora la productivitat i optimitza la gestió del temps.

Beneficis clau de Cànon uniFLOW

Desenvolupada per a la gestió d’impressió i escanejat de tot tipus d’empreses, organismes i institucions, Cànon UniFLOW aporta nombrosos beneficis al teu negoci:

 • Monitoratge de tots els dispositius d’impressió des d’un sol lloc
 • Control de costos dels dispositius d’impressió en conjunt, per departaments o per usuari
 • Supervisió dels hàbits d’impressió dels empleats (nombre de fulles, a una cara o a doble cara, en blanc i negre o en color, etc.)
 • Control de fotocòpies i escanejat de documents
 • Sistema d’encriptació SmartClient per a compartir impressora sense arriscar la confidencialitat
 • Compliment de la Llei de Protecció de Dades
 • Driver universal per a imprimir sobre qualsevol dispositiu de xarxa

Comptar amb una plataforma com a Cànon UniFLOW és la millor manera de supervisar i optimitzar els recursos de digitalització, còpia i impressió en les pymes.

En resum, aquests són els beneficis clau de Cànon UniFLOW:

 • Major control i visibilitat
 • Seguretat reforçada
 • Reducció de residus
 • Integració sense fissures

Vols conèixer més detalls sobre el seu funcionament? Els tens a continuació.

Com funciona Cànon uniFLOW?

L’objectiu de Cànon UniFLOW és ajudar les empreses a administrar els seus fluxos de treball d’impressió de manera eficient i segura. Per aquesta raó, ofereix compatibilitat garantida amb una àmplia varietat de proveïdors i entorns. Cànon UniFLOW de Cànon s’integra fàcilment fins i tot amb dispositius d’altres marques.

El programari es pot instal·lar en el servidor de la teva empresa o com a solució basada en el núvol (UniFLOW En línia), que redueix les despeses en TU, estalvia espai d’emmagatzematge físic i ofereix funcions avançades.

Aquestes són les principals característiques de Cànon UniFLOW:

 • Autenticació d’usuaris. Garanteix que només les persones autoritzades puguin imprimir, copiar o escanejar documents.
 • Control de costos. Efectua un seguiment detallat dels treballs d’impressió i còpia per a tenir una visió clara dels costos assignats a cada departament o projecte.
 • Regles d’impressió personalitzades. Pots establir múltiples normes, com a restriccions d’impressió en color o redireccions automàtiques als dispositius més eficients en funció del tipus de document.
 • Integració amb sistemes de gestió documental. UniFLOW s’integra amb aplicacions empresarials, com SharePoint i altres, per a agilitzar la captura i distribució de documents.

Per descomptat, a tot això cal afegir les mesures de seguretat que inclou UniFLOW, com el sistema d’encriptació SmartClient i la protecció de dades d’acord amb la normativa europea.

Dues opcions per a un mateix programari de gestió d’impressió

Cànon UniFLOW és eficient, segur i flexible. Pots instal·lar-ho com en el servidor de la teva empresa o accedir en línia amb un pla de subscripció en el núvol. Tu decideixes.

Les funcionalitats són les mateixes en totes dues versions, però UniFLOW En línia té avantatges afegits:

 • No necessita espai físic en els teus servidors.
 • Estalvia costos de manteniment i renovació de llicències.
 • T’oblides de les còpies de seguretat locals.
 • No existeix risc de perdre informació per avaries en el subministrament elèctric.
 • No necessites interrompre el treball per a les actualitzacions de programari
 • Comptes amb un sistema sense problemes d’integració o incompatibilitats

La plataforma en línia funciona mitjançant el sistema de pagament per ús, una modalitat rendible i escalable, que s’adapta al creixement de la teva empresa.

Desenvolupat en Microsoft Azure, Cànon UniFLOW En línia proporciona agilitat, estalvi, flexibilitat i la seguretat de dades garantida pel nostre Acord de Nivell de Servei (SLA).

Preus i Disponibilitat

El preu de uniFLOW pot variar segons les característiques específiques de la teva empresa, com el nombre d’usuaris i dispositius connectats. Per aquesta raó, sempre treballem amb pressupostos personalitzats.

Si vols prendre el control de la gestió documental i els dispositius d’impressió en la teva empresa, contacta amb nosaltres. Estarem encantats d’assessorar-te.

Suma’t a la impressió intel·ligent amb Cànon UniFLOW!

__________________________________________________________________

Preguntes Freqüents

Cànon uniFLOW és adequat per a empreses petites?

Sí. Però cal tenir en compte que sol ser més interessant per a empreses que utilitzen diferents dispositius multifunció, on és més difícil mantenir un control de l’ús i de la despesa en impressió.

És fàcil d’instal·lar Cànon uniFLOW?

Dependrà de quants usuaris, quants dispositius i quines funcions es vulguin utilitzar. uniFLOW ofereix la possibilitat d’utilitzar mòduls opcionals que poden anar des de les funcions més bàsiques d’identificació i control fins a altres de més complexes com el servei «My Print Anywhere», on l’usuari llança una impressió i pot recollir-la en qualsevol dispositiu de l’empresa una vegada s’identifica en el dispositiu que el triï. En qualsevol cas, són els tècnics de Cànon Vallès qui s’encarreguen de la instal·lació i configuració de uniFLOW.

Quins sistemes operatius són compatibles amb Cànon uniFLOW?

De moment uniFLOW està disponible en entorns Windows.

Quin és el temps mitjà de recuperació de la inversió en implementar Cànon uniFLOW? 

Un dels principals motius pel qual les empreses implementen uniFLOW és per l’estalvi en costos d’impressió. Aquesta reducció en la despesa associada a la impressió es produeix principalment per dos motius:

1. Les impressions no tenen lloc fins que l’usuari va a la impressora, s’identifica i accepta que vol imprimir el treball que ha manat prèviament, de manera que les impressions que s’envien per error no s’acaben imprimint.
2. Es pot establir un límit màxim d’impressió per a cada usuari o departament, de manera que se solen rebaixar els volums totals.

El ROI depèn de cada organització i dels costos d’impressió que tingui associats a l’ús inadequat o incorrecte dels serveis d’impressió abans de la implementació de uniFLOW.

Ofereix Cànon suporti tècnic per a Cànon uniFLOW? 

Des de Cànon Vallès oferim suport tècnic per a incidències, actualitzacions, així com la possibilitat d’ampliar o reduir mòduls en uniFLOW. La versió en línia permet tenir sempre l’última versió del softwtare, amb les millores que es van afegint tant en funcionalitat com en seguretat.