Canon UniFlow: controla tots els teus dispositius d’impressió en tot moment

canon uniflow

Sents que el sistema d’impressió en el teu negoci està fora de control? Si el cost de paper i consumibles en la teva empresa és excessiu, si falla la productivitat, si no estàs segur de complir la normativa de protecció de dades, necessites un sistema d’impressió intel·ligent com el Canon UniFLOW.

Què és Canon UniFLOW?

Canon UniFLOW és un programari de gestió d’impressió amb el qual les empreses poden tenir el control total sobre els fluxos de treball d’impressió i escanejat. Les seves funcionalitats permeten imprimir des d’ordinadors d’escriptori i des de dispositius mòbils de manera controlada i segura.

canon uniflow

Aquesta plataforma centralitzada ajuda a reduir enormement els costos de manteniment, a millorar la productivitat i optimitzar el temps.

Principals avantatges de Canon UniFLOW

Canon UniFLOW és la plataforma idònia per a la gestió de la impressió i l’escanejat en petites i mitjanes empreses.

Aquest és un resum del que Canon UniFLOW pot fer pel teu negoci:

 • Monitoratge de tots els dispositius d’impressió des d’un sol lloc
 • Control de costos de tots els dispositius d’impressió de manera global, per departaments o per usuari
 • Supervisió dels hàbits d’impressió dels empleats (nombre de fulles, a una cara o a doble cara, en blanc i negre o en color, etc.)
 • Control de fotocòpies i escanejat
 • Protecció de documents sensibles evitant el seu ús inadequat
 • Cumpliment de la llei de protecció de dades
 • Driver Universal per a imprimir sobre qualsevol dispositiu de xarxa suportat

Utilizar una sola plataforma per a supervisar l’ús dels recursos de digitalització, còpia i impressió, estalvia hores de gestió i ajuda a controlar la despesa de manera eficiente.

La seguretat dels documents està garantida amb Canon UniFLOW gràcies al seu sistema d’encriptació SmartClient. Els usuaris poden imprimir des del PC o enviant un correu electrònic. Els treballs s’alliberen una vegada autenticats amb un codi PIN, una targeta o el seu usuari i contrasenya. Compartir impressora ja no serà un problema per a la confidencialitat dels teus documents.

Dues opcions per a un mateix programari de gestió de impresión

Canon UniFLOW és el programari de gestió d’impressió més segur i flexible, que pots instal·lar en el teu servidor o utilitzar online. Tu decideixes.

Les funcionalitats d’aquesta aplicació són les mateixes en les seves dues versions, però si tries Canon UniFLOW Online no necessites servidors, la qual cosa té avantatges afegits:

 • Sense riscos d’interrupcions per corts en el subministrament elèctric
 • Millora de la productivitat al no realitzar parades per a actualitzacions de software
 • Sense costos afegits a causa de la fi de vida del sistema operativo
 • Sense problemes d’integració i compatibilitats futures

Amb aquest tipus de subscripció només pagues per l’ús que facis de la plataforma. Aquest sistema és totalment escalable i s’adapta al creixement de la teva empresa.

Desenvolupat en Microsoft Azure, Canon UniFLOW Online proporciona major agilitat, seguretat i flexibilitat. El control de costos d’energia, servei, suport i adquisicions és total. A més, la protecció de dades locals està garantida pel nostre Acord de Nivell de Servei (SLA).

Suma’t a la impressió intel·ligent amb Canon UniFLOW!