Canon imagePROGRAF TZ-30000: una impressora de gran format super ràpida

Canon imageprograf-tz-30000

Els professionals del sector gràfic, enginyers, arquitectes i interioristes són alguns dels sectors que treballen habitualment amb grans formats com A0 i A1.

La nova Canon imagePROGRAF TZ-30000 ha estat especialment concebuda per a empreses que necessiten una resposta àgil i d’alta qualitat per a impressió en gran format i a ple color.

Quins avantatges ofereix Canon imagePROGRAF TZ-30000?

Canon ha dissenyat la millor solució per a imprimir en color i a una velocitat ultraràpida treballs en gran format com  pòsters, mapes i arxius CAD.

La sèrie imagePROGRAF TZ-30000 ofereix avançades funcionalitats per a les empreses amb gran volum de treball i terminis de lliurament curts. Aquestes són algunes de les característiques que la converteixen en líder de la impressió en gran format:

  • Velocitat fins a 4 ppm en A1 per a arxius CAD (tan sols 19 segons per a la primera impressió)
  • Dipòsits de tinta d’alta capacitat (fins a 700 ml) per a 5 colors
  • Alimentació de doble bobina
  • Apilat fins a 100 fulls en format A0
  • Programari de gestió Direct Print Plus per a manejar fins a 500 metres quadrats mensuals
  • Funció d’enviament de treballs Publisher Select de CPP
  • Tecnologia de tintes LUCIA TD de Canon per a generar impressions de màxima qualitat

Dissenyada per a oferir la màxima productivitat, compta amb la primera tecnologia de la seva classe que permet substituir els cartutxos de tòner i els suports durant la impressió.

Canon imageprograf tz-30000

Tecnologia avançada per a professionals exigents

El controlador d’impressió i les eines d’enviament Publisher Select de CPP mesura l’amplada dels suports i la quantitat carregada abans d’imprimir, cosa que redueix notablement el nombre d’impressions defectuoses.

La tecnologia LUCIA TD de Canon millora la gestió del color per a generar impressions de màxima qualitat en tota mena de suports, fins i tot no estucats. El color negre dels textos i les línies fines es reprodueixen amb total nitidesa. Els colors es mantenen amb tota la seva intensitat durant més temps gràcies a les tintes pigmentades que prevenen la descoloració.

Totes aquestes funcionalitats se sumen a unes dimensions compactes i a un disseny ergonòmic que facilita l’eficiència i augmenta el flux de treball.

Dins de la sèrie imagePROGRAF TZ-30000, la impressora de gran format MFP Z36 és el model més avançat, amb prestacions superiors com el seu escàner integrat d’alta qualitat, el seu sistema d’il·luminació per LED dual i la seva pantalla tàctil de posició lliure amb funcions per a previsualització i edició d’imatges.

Aquesta impressora de gran format disposa de totes les funcionalitats necessàries per a oferir el millor als teus clients: terminis de lliurament breus i la seguretat que els arxius es poden eliminar en acabar el treball.

Més informació: Canon imagePROGRAF TZ-30000