Canon ImagePRESS C165, un món de possibilitats per al teu negoci

Canon imagePRESS C165

La nova Canon ImagePRESS C165 és una impressora multifunció a color que conjumina el millor de la tecnologia Canon amb una gran facilitat d’ús. Amb aquest dispositiu podràs imprimir tot el que necessitis amb qualitat professional sense necessitat de ser un expert.

Aquesta impressora ofereix resultats espectaculars en pocs minuts, des de treballs bàsics d’impressió i escaneig de documents fins als dissenys més elaborats amb les dimensions i formats que desitgis.

Per què triar una Canon ImagePRESS C165

És l’eina idònia per a pimes, agències creatives i departaments d’impressió interns que requereixen acabats professionals. La seva qualitat i la seva eficàcia no defrauden ni en els entorns més exigents i amb gran flux de treball, com les copisteries.

Aquestes són les característiques de la nova Canon ImagePRESS C165 que t’enamoraran:

  • Àmplia varietat de materials i formats impresos
  • Imprimeix des de sobres estàndard o targetes de visita fins a bàners de 1300 mm
  • Increïble resolució de 2400 x 2400 ppp per a acabats espectaculars
  • Admet suports de múltiples gramatges, fins a 350 g/m²
  • Gestió de color per a reproduir qualsevol gamma cromàtica amb exactitud sorprenent
  • Opcions d’acabat en línia
  • Diferents opcions de plegat, perforat, engrapat i enquadernat

Desplega tota la teva creativitat i imprimeix com un professional de les arts gràfiques el teu propi material promocional. Enlluerna als teus clients amb formats, mesures i textures que impactin. Des de fullets i catàlegs fins a cartells, qualsevol idea pot prendre vida amb aquesta impressora.

Molt més que una impressora làser multifunció

Imprimeix, còpia i escaneja a gran velocitat fins a 65 pàgines per minut, en blanc i negre o a tot color en la grandària que vulguis. Controla el treball fàcilment amb la seva pantalla tàctil i no perdis temps reposant paper gràcies a la seva capacitat màxima de 7.050 fulls.

imagePRESS C165 impresora multifunción oficina

I el millor de tot: amb aquesta eina no necessites ser un expert en el maneig de la impressió i el color. El seu funcionament senzill i intuïtiu et permet obtenir acabats professionals. Reprodueix els colors exactes de la teva marca i controla la qualitat en tot el procés.

Podràs oblidar-te d’estar pendent de la impressió. La nova Canon imagePRESS C165 té un sistema de diagnòstic remot, administra de manera automàtica els consumibles i t’avisa en cas d’avaria.

Amb aquesta nova gamma Canon ha aconseguit superar-se una vegada més desenvolupant el producte idoni per a funcions d’oficina i acabats d’alta qualitat en departaments d’impressió.

A Canon Vallès tenim la millor solució per a les teves necessitats d’impressió i gestió documental. Si vols una impressora àgil i rendible per a reproduir fidelment les teves idees creatives, consulta per la Canon ImagePRESS C165. Estarem encantats d’assessorar-te i solucionar els teus dubtes. Demana un pressupost sense compromís.

Més info: Canon imagePRESS C165