Canon i-SENSYS: una gamma pensada per a accelerar la productivitat empresarial

Nueva gama i-Sensys para acelerar la productividad de las pymes

Les pimes necessiten solucions segures i productives que s’adaptin al seu volum de treball i al seu pressupost. Amb aquest objectiu en ment, Canon ha renovat la seva gamma i-SENSYS amb tres nous dispositius.

Amb una nova tecnologia i un disseny compacte, les impressores nouvingudes incorporen les últimes funcions del mercat. La gamma i-SENSYS s’ha ampliat amb dos dispositius multifunció en color de la sèrie MF750 i el model LBP673Cdw, una impressora monofunció en color.

Tres dispositius d’alt rendiment a preus competitius

Aquests dispositius estan pensats específicament per a usuaris de petites oficines i despatxos, un segment que cada vegada més aposta per la seguretat, la productivitat i la connectivitat.

Les petites i mitjanes empreses requereixen solucions eficaces que els ajudin a millorar la seva productivitat sense incrementar els costos innecessàriament. Aquest és un sector amb exigències molt variades, però amb una cosa en comú: totes les pimes busquen rendiment, velocitat i eficàcia.

Els nous models i-SENSYS permeten imprimir o escanejar documents ràpidament en un espai de treball compartit. Gràcies a la connectivitat al núvol, senzilla i a punt per a usar, aquests dispositius són flexibles i estan dissenyats per al treball híbrid.

Canon-Serie-i-SENSYS-MF750
Canon Serie i-SENSYS MF750

Característiques principals dels nous models i-SENSYS

Amb velocitats d’impressió i escanejat superiors dins de la seva gamma, la sèrie MF750 porta la productivitat de les pimes un pas més enllà, ja que admet una gran varietat de suports i mides, com rebuts i etiquetes.

Aquestes són les característiques més destacades de la sèrie MF750 i la nova LBP673Cdw:

  • Connectivitat amb Google Drive, DropBox i OneDrive
  • Verificació del sistema en l’arrencada
  • Impressió segura xifrada
  • Últim xifratge de xarxa amb TLS 1.3
  • Autenticació de xarxa wifi IEEE802.1x amb configuració senzilla
  • Compatible amb Universal Print
  • Funcions addicionals per a la biblioteca d’aplicacions
  • Velocitat de còpia i impressió fins a 33 ppm
  • Velocitat d’escanejat fins a 100 ipm
  • Impressió a doble cara en format A5 i compatibilitat amb A6
Canon-i-SENSYS-LBP673Cdw
Canon i-SENSYS LBP673Cdw

Tot això se suma a un disseny més lleuger i de menors dimensions en els tres dispositius.

La senzilla configuració pas a pas permet que els usuaris puguin connectar els equips fàcilment, sense necessitat de coneixements informàtics. La connectivitat de sèrie al núvol simplifica les tasques diàries i el treball híbrid, ja que possibilita imprimir i escanejar des de diferents dispositius.

Tots aquests avantatges es complementen amb les funcions de seguretat, com la impressió amb contrasenya o la verificació de la posada en marxa, que garanteixen la protecció enfront de ciberatacs.

La reducció del pes i la mida dels nous models de la gamma i-SENSYS té dos objectius. D’una banda, Canon ha tingut present la necessitat d’optimitzar l’espai en les petites oficines i, per un altre, és una aposta per la sostenibilitat.

La companyia busca solucions per a minimitzar el consum de CO₂ durant el transport dels dispositius. Per aquest motiu, els embalatges també han estat dissenyats tenint en compte factors mediambientals.

Si necessites un dispositiu d’impressió i escanejat compacte, funcional i a un preu competitiu, els models renovats de la gamma i-SENSYS poden ser una molt bona opció. El nostre equip comercial t’ajudarà a triar el model que millor s’adapti a les teves necessitats.