Canon Vallès tria la Fundació RIVUS per a col·laborar en els projectes d’educació i divulgació ambientals

Cànon Business Center Vallès tria la Fundació RIVUS per a col·laborar en els projectes d'educació i divulgació ambientals

Recentment Canon Vallès ha rebut un premi de Cqnon per ser el distribuïdor que més dispositius de la gamma EQ va vendre a Espanya.

La gamma EQ és l’aposta de Canon per la sostenibilitat amb dispositius refabricats en els quals s’han integrat últimes tecnologies per a reduir i reutilitzar garantint les mateixes prestacions que caracteritzen a la marca.

Canon Vallès, per part seva, va fixar com a objectiu potenciar la venda de la gamma EQ com a part del seu compromís mediambiental. La seva aportació com a empresa a la conservació del medi ambient s’ha vist premiada amb una dotació econòmica que la companyia ha volgut donar a causes mediambientals.

Així, la quantitat econòmica anirà destinada a la Fundació RIVUS, una associació dedicada a la divulgació i protecció del medi ambient.

La Fundació RIVUS, creada el 2019, realitza activitats com programes d’educació ambiental, suport al voluntariat, conscienciació sobre temes relacionats amb la sostenibilitat i gestió de recursos hídrics en les conques del Besòs i la Tordera. A més, publiquen estudis i concedeixen beques a entitats involucrades en la protecció ambiental.

Aquesta aliança servirà perquè Canon Vallès pugui contribuir amb iniciatives que promoguin la consciència ambiental en la comunitat. El suport financer permetrà que la Fundació RIVUS dugui a terme els seus projectes i activitats destinades a complir els seus objectius fundacionals.

Jordi Salom, director comercial de Canon Vallès, i Albert Solà, patró de la Fundació RIVUS i gerent del Consorci Besòs Tordera van segellar aquesta important col·laboració i van analitzar les diverses línies d’acció que es poden emprendre.

El donatiu permetrà impulsar activitats relacionades amb l’educació ambiental, la innovació, la recerca i altres iniciatives centrades en la conservació dels entorns fluvials.

Des de Canon Vallès, van reconèixer la rellevància de fer costat a una entitat sense fins de lucre que treballa activament en la millora del seu entorn local, especialment pel que fa a la conservació dels rius i el seu entorn.

Els equips multifunció refabricats de la gamma EQ i ES que comercialitza Canon Vallès són part del compromís de la marca amb l’eficiència i la sostenibilitat. Ara, s’ha fet un pas més en la conservació del planeta amb la donació de la quantitat del premi a una entitat que vetlla des de fa anys per la conservació dels entorns fluvials.