5 claus per a contractar un servei de renting d’impressores

5 claves renting impresoras

Has decidit, molt encertadament, que el més convenient per a millorar la productivitat en la teva empresa és contractar un servei de renting d’impressores. Ara, has de triar un proveïdor de lloguer d’impressores que t’ofereixi tot el que necessites.

Des de Canon Vallès volem compartir amb tu les 5 claus per a contractar el millor servei de renting d’impressores.

1. Quants documents imprimeixes cada mes?

Si la teva empresa imprimeix grans quantitats de documents, necessites un equip amb un alimentador de paper de gran capacitat. A més, has de preguntar al teu proveïdor de renting d’impressores per la velocitat d’impressió de la primera pàgina i de les successives.

En cas que imprimeixis documents a doble cara, sol·licita informació sobre aquesta funció i les seves característiques. La qualitat del color és un altre dels aspectes que marquen la diferència de qualitat quan treballes amb imatges.

2. T’interessa una impressora multifunció?

Les impressores multifunció són la millor opció per a poder copiar, escanejar, enviar faxos i compartir documents per correu electrònic des d’un mateix lloc. Estalvia diners i espai amb un sol equip per a tots els treballs d’oficina.

Aquest tipus d’equips agilita el treball i incrementa la productivitat de la teva oficina. Si, a més la impressora multifunció disposa d’un sistema de gestió documental, podràs reduir el consum de paper i emmagatzemar tota la informació en el núvol.

3. Quina grandària de paper utilitzaràs?

La grandària de paper més freqüent en una oficina és l’A4. És el més utilitzat tant per a cartes i documents interns com per a crear díptics. Si això últim és una part important de les teves necessitats d’impressió pregunta per un model que admeti un gruix de paper suficient per a crear dissenys amb acabats de gran qualitat. El format A3 és freqüent, encara que no tant, en les oficines. Assegura’t que realment ho necessites.

Si el teu sector és la impressió professional, requereixes un equip d’altes prestacions, com les premses digitals i les impressores de gran format de Canon. Aquests sistemes combinen qualitat, productivitat i versatilitat excepcionals per a una àmplia varietat d’aplicacions

4. Et convé un programari de gestió documental?

El programari de gestió documental et permet gestionar, gestionar i processar digitalment tot tipus d’informació. D’aquesta manera, els processos s’agiliten i la teva empresa guanya en eficàcia i productivitat.

Aquests sistemes informàtics arxiven de manera segura tota la informació, controlen els permisos de cada usuari i faciliten l’accés a les dades des de qualsevol dispositiu connectat a Internet.

5. Quins serveis ha d’incloure el renting d’impressores?

Triar bé al teu proveïdor de serveis de renting d’impressores és essencial per a disposar d’un bon assessorament inicial, d’una àmplia gamma d’equips entre els quals triar i del millor servei tècnic.

A Canon Vallès, disposem d’un departament de consultoria que analitza les necessitats dels usuaris per a oferir les millors solucions. Amb el nostre renting d’impressores no hauràs de preocupar-te per res. Nosaltres instal·lem els equips i proporcionem formació a mesura perquè puguis fer un ús òptim dels dispositius des del primer dia.

El servei de renting d’impressores de Canon Vallès inclou el subministrament de consumibles i la gestió d’incidències tècniques. El nostre sistema d’avisos remot garanteix que tots els dispositius funcionen sempre en perfectes condicions.

Si vols conèixer més a fons les característiques del servei de renting d’impressores de Canon Vallès, contacta amb nosaltres. Resoldrem tots els teus dubtes perquè trobar l’equip perfecte sigui fàcil i ràpid.